keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee...

... toiminee myös tukanleikkuussa, joka kuvassa on pahasti kesken. Mitä suotta kerralla leikkaamaan? Tuli sateet ja kylmät ilmatkin aiotulle kesätukalle!

Kasvihuoneessa oli aamulla +12 astetta, basilika kukoistaa edelleen. Kiitos kahden hautakynttilän - öljylampusta loppui nimittäin virta. Uutta öljyä pitänee ostaa, kylmiä on vielä luvattu (tai uhattu). Olen ollut kamalan reipas tänään huolimatta siitä, että kävely ei suju ja oikea käsi ei toimi kunnolla edelleenkään. Listasin naamakirjaan tekemykseni klo 9-11 (nousin sängystä 9 pintaan): !"...pätki hopealankaa, poltti hiiltä, repi rikkaruohoja, joi liikaa kahvia (tosin pieniä kupillisia), kävi postilaatikolla, kirjoitti valituskirjelmän, penkoi keskiaikakamppeita, kantoi kukkia ulos, seuloi hopeahilppusia, pesi portaat. Niin ja vastasi sähköposteihin, teki huoneentaulun kuvankäsittelyohjelmalla, keskusteli muka-älykkäitä chatissa, selasi nettialbumeita, ihmetteli optisia harhoja ja ruokki kissan. - Tein myös yhden testin joka väitti minun olevan intellect mitä en lainkaan kyllä usko joten en julkaissut tuloksia. Se varmaan antaa kaikille saman tuloksen. Ja katsoin myös Kyläsairaalan jakson." En koskaan ajattele että oho teinpäs taas jotain, asiat vaan johtavat toiseen ja oravanpyörä on valmis. Oisko vähän hyperaktiivinen maahiska.

Pääasiallinen einekseni nykyään: kreikkalainen jugurtti ja Punnitse&Säästä(stä?) ostettu ihana makusokeri!

Olen liiga töökas, tean. Aga see on norm päev minu viisil - ei oska olla ilma tegemata! See kõik aga juhtub ilma mötlemata.

2 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Mun eines on turkkilainen jugurtti ja loput pakkasesta vielä löytyvät viimekesän marjat :)

Seija kirjoitti...

Sama jogurttimieltymys :)