maanantai 3. maaliskuuta 2014

Loman jälkeen

Lumisade alkoi jälleen. Ja työt, oletettavasti - tai siis nehän jatkuivat lomankin aikana. Nyt alan piirtää ristejä ja sahata niitä.

Viikonloppuna kävimme siis Valamossa, evankelimikirja ja eräs toinenkin korjaustyö saivat hyvän vastaanoton. Olen iloinen. Kotimatkalla vierailimme Mekaanisen musiikin museossa, se on hieno paikka - ja Jürgen on hurmaavan epäkorrekti oma itsensä yhä:) Huumorintajuttomat eivät hänen kierroksellaan voi hyvin, kuten hän jo varoittelikin kierroksen alussa. Viimeksi muuten kävin siellä 27 vuotta sitten kun museo oli vielä Tuusniemellä. Silloin siellä oli kammottavalla mehenäänellä puhuva musta lintu, nyt oli valkoinen (neito?)kakadu sekä kirjava suurensuuri papukaija, molemmat vuoroin Jürgenin olkapäällä kierroksen ajan.

Oma koti kullan kallis - ja unikaveri.

Talvipa tuli taas.

Heräsin tällaiseen aamulla :) Kuten monena muunakin aamuna. Illat ja päivät olen katsonut Maidanin nettikameraa - onneksi kotona on asiat hyvin.

(Nüüd ei Eesti keeles, olen väsinud...)

3 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Ihana tuo ovi tuossa yhdessä kuvassa!

ii kirjoitti...

Oon käynyt siinä museossa kerran lapsena (muistan sen papukaijan) ja myöhemmin kerran aikuisena, jolloin olisin välittömästi halunnut töihin sinne. Ihana paikka!

Maahiska kirjoitti...

Ovi on luostarissa :)