torstai 13. maaliskuuta 2014

Lajitteluhattu-selfie

Kaveri keksi että sehän se on, mutta minulle ei selvinnyt pääsinkö Rohkelikkoon vai mihin... Makasin 25 minuuttia kaameat nappulat takaraivoa painaen, se oli aika tuskallista. Jos ei olisi yläniska tulehtunut (kortisonipiikit alkaa jo hiipua) niin kai siinä olisi maannut ihan mielikseenkin. En tiedä vielä löytyikö päästä järjen hiventäkään, sen kuulen myöhemmin.

Muuten elämä on töitä ja kotieloa. Kotoilua oikein, koko elämä yhtä kotoilua vissiin. Mutta onneksi on ystäviä jotka tulevat kylään! Minä surkea erakko ilahdun, ja postikin tuo lisää ilahdutuksia! Postcrossingin lisäksi laatikkoa kolisuttaa ystävien muistamiset läheltä ja kaukaa. Tänään sain kiinanruusun pistokkaan! Ja ihanan kissakortin, kolmiulotteisen!

Miehellä on polvi sikakipeänä eikä ole suostunut lääkäriin. Huomenna raahaan hänet sinne korvasta. Toinenkin polvi jo oireilee, ei ole turvonnut mutta sattuu niin että pettää alta. Epätyypillistä fibromyalgialle tuollainen, kuitenkin, eikä koskaan ennen ollut. Toivotaan että apu löytyy. Ajattelin josko jokin inkiväärijuttu auttaisi. Kuvassa tosin on mango.

Haiglas oleks olnud tore aga need nupud siin mütsis tegi valu. See oligi väga pikk 24 minutit! Kaks nädala pärast saan teada kas mul on aju või ei....:D

3 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Toi olikin hieno vinkki, että on ihan mahdollista lähettää pistokas postissa. Ei ole ikinä tullut mieleenkään.

kosotäti kirjoitti...

Voi noita mei miehiä, vie vaan ukkos tohtoriin,sillä ei nuo oireet oikeen fibrolta tunnu.
Mie koitan huomenna kyetä EPL palvelukseen.

Maahiska kirjoitti...

Polvissa tulehdus todettu nyt molemmissa... mutta ei bakteerin aiheuttama kuulemma eli tulehduskipulääkettä viikon verran ja pitäisi mennä ohi. Lääkäriin piti jonottaa vain tunti! Joillakin on tuuria!