maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ilahduttaa itseään

Kissan häntä ja niin edespäin - on ollut matalalentoa vaikka näytän iloista naamaa ja täytyy löytää iloa jostain. Ja kehua itseään jokaisesta pienestäkin tehdystä työstä. Paljon asioita joista ei voi puhua. Kävin katumuksen sakramentissa, se helpotti. Olo on vielä kuitenkin varovainen ja saamaton. Tänään taas tein töitä kyllä, yläkerrassa sahailin ja viilailin sitä kokkaa. Siitä tulee hyvä. Ja sain postissa tänään uudet saappaani!

Olemme käyneet järven jäällä kahdesti - niin hienoa! Urheat vielä pilkkivät keskellä selkää, me vain reunoja pitkin mennä rutustettiin Koiraniemeen. Koiraniemeen saapasteli myös Lordi, pensaita pitkin. Näin ensimmäistä kertaa tuulenpesän läheltyä, ihan pienessä koivussa. Tänään näin oikean meteoriitin, klo 19.44 se räjähti kappaleiksi itäisellä taivaalla. Lyhyt ja ytimekäs esitys! Ilmoitin Ursaan ja sinne tuli sitten paljon lisää ilmoituksia samasta ilmiöstä.

Lempikuvani:

Jälle olen olnud kurb ja lamavasse... ma loodan et äkki tuleb hea aeg jälle. Märgid on õhus. Leian väikesed ilusaid asjad küll siin ja seal.

3 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Uudet saappaat näyttävät kyllä hienoilta, niillä kelpaa saapastella! Meteori on varmasti myös ollut hieno kokemus, mikä onni että olet juuri silloin katsellut sinne suuntaan!

Mama Elf kirjoitti...

Ihania kuvia ja NE SAAPPAAT. Ihanat! mistä tuollaisia löytyy? En taitaisi uskaltaa ostaa tänne vesisateen piiskaamalle saarelle, saattaisivat mennä huonoon kuntoon aivan liian äkkiä.

Maahiska kirjoitti...

Saappaita löytyy Eestistä :) laitatin niihin vielä kunnon pohjat, alkuperäiset liukkaat.
http://www.suzani.ee