lauantai 12. lokakuuta 2013

Lomafiilis 2

Ikäänkuin jatkoa eiliseen... Helsinginmatkalta palasin sunnuntai-iltana ja vaihdoin pikapikaa toiset tavarat laukkuun, sillä maanantaiaamuna kello 7 haki taksi minut Kangasalle kuntoutumaan. Tällä kertaa pystyin jopa osallistumaan kaikkeen mitä oli tarjolla, migreenistä huolimatta - se alkoi helpottaa vasta torstaina. Tukikauluksen pystyin jättämään pois silloin aamulla ja kohtausta ei tullut kuin vasta illalla. Viimeksihän elokuussa koko homma meni harakoille - nukuin ja vähän kävelin kun en muuta voinut. Harha-aistimuksetkin oli vielä sitä luokkaa ettei voinut edes hipaista niskaa kun maahiskaa jo vietiin. Nyt oli toisella kertaa lymfassa kurja hallusinaatiohetki enkä halunnut sanoa mitään ettei ihanaa hoitoa vaan keskeytetä... pakotin silmäni auki että harhakuvat katoaisivat, hankalaa oli mutta selvisin voittajana. Sen jälkeen homma meni ihan mallikkaasti. Lymfa on ihanaa.

Nuo harha-aistimukset on hirveitä. Niistä ei ole otettu vielä selvää, ovatko epilepsia/migreeninestolääkkeen aiheuttamia vaiko migreenistä johtuvia. Luojan lykky että pääkuvat otettu, että siellä ei tosiaan ole mitään kasvainta tai muuta. Muuta luulisi, kuvastosta päätellen! Akupunktiota ei muuten Kangasalla saa, se kuva on täältä Keuruulta. Se korvattiin lymfalla siellä.

Nyt tulee kuvia. Maalasin akvarelleja, lepäsin, uin (no siitä ei kyllä ole kuvaa) ja mietiskelin asioita. Nukuin. Lauloin luokattoman huonosti karaokea. Se oli hauskaa. Vähän tanssahtelinkin ja väsyin. Haluaisin yhtäkkiä tanssahdella lisääkin. Aika hurja tunne. Maalata haluan lisää myös. Kun on nuo ihanat väritkin nyt, kiitos Andreaksen ja Heidin. Sirin-lintutyttönen hyppäsi paperille ja kuvasin sen keskeneräisenä, niin innoissani taas maalaamisestani olen - ettäkö keskeneräisiä ei näytetä muka? Kyllä näytän!

Seekord viimast korda rehabilitatsioonis, oli hea. Sügis on ka minu aeg :)

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

kosotäti kirjoitti...

Nää siun kuvat lumoaa kauneudellaan, lisää lisää hinkuaa täti:)))