maanantai 30. syyskuuta 2013

Normiviikonloppu

Markkinoita, satuja, varjokuvia, viikinkejä, puu-ukkoja, kukkasia, autolla ajelua letkassa, musiikkia, miehen löytämistä lehden taitteesta, laulutunti, kotiinpaluuta... migreeni on ollut jälleen joka päivä, pahimmillaan kahdesti. Kelalta sain päätöksen etten ole sairas joten sairaspäiväraha evättiin. Teekoon potilasasiamies kirjoitti kanssani valituksen - kela perusteli päätöstään sillä että olen kotiäiti. Ja päätöksessä oli väärät diagnoosit, niitä joita sairastan ei päätöksessä mainittu lukuunottamatta migreeniä josta siitäkin minun väitettiin ihmeparantuneen.

Markkinoilla oli kylmä mutta mukavaa muuten, perheretki joskin migreenin kanssa. Yöt vietimme Satun luona korkealla mäen päällä Katajahovissa. Satun mielenkiintoisista kursseista voi muuten kysellä minultakin, en osannut nyt linkittää niitä jotenkin tähän!

Nyt puran matkakasseja ja pakkaan seuraavia....Kohta lähden akupunktioon ja yhä vaan odottelen kortisonin apua. Viikonlopun lepään Helsingissä ja ensi viikon olen kuntouksessa.

Tervitused Tuusulast, oli tore aga külm. Terve pere oli seal ka. Minu armsad.

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Kela on tosi viisas, ne tietää kyllä meitä näkemättä ollaanko sairaita vai ei.
Sitkeyttä sisko , taistelussa tuota kummajaista nimeltä Kela vastaan.
Miekin taistelin vuosia, kun miulla oli vain ikäkauteen liittyvä lievä haitta:) nyt tuo haitta estää kävelyn melkein tyystin.

Maahiska kirjoitti...

Kyllä vaan ihmetyttää kelan toiminta kun niillä on kaikki paperit ja lippuset ja lappuset ja silti tulee tuollaisia päätöksiä. Ennenhän ei tarvinnut lääkärin osata kirjoittaa, nyt ei kai enää lukeakaan. Hulluinta oli kenties se, että päätöksessä väitettiin että olen masentunut - kas kun sitä diagnoosia minulla vaan ei ole - - - ainakaan vielä vaikka sitäkös se kela yrittääkin???

Ruostevilla kirjoitti...

On niin surullista, että toimistoissa päätetään ihmisten elämästä kylmästi paperien perusteella - jos vielä paperit ovat väärät! Uskon, että sinulla on mahdollisuus vielä saada asiasi selvitettyä. Älä heitä toivoa. Positiivista päivää ja halaus Italiasta :)