sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Voi miten mukavaa!

Kurkipellon Pajan ensimmäiset markkinat omana itsenään onnistuivat yli odotusten - säänkin puolesta (Mies poltti niskansakin....)! Kesä-Heikki oli menestys ja ensi vuonna uudestaan sinne mekin. Meitä pyydettiin Loviisan Muinaismarkkinoille ensi kuussa, no toki menemme - ja sitten vielä se Verlan Aika elokuussa. Kerran kuussa markkinat, jaksanemme?

Klaanin kanssa oli hauskaa, komeaa on kulkea koko perheen voimin. Laitan lisää kuvia kun saan, itse en ehtinyt ottaa kuvia lainkaan. Tapasin myös ystäviä, mm. Satun, Kosotädin ja Liioliin.

Valoilmarin markkinatuliainen, pieni astrolabi. Lapsi toteutti äitinsä ikiaikaisen toiveen ja hankki sellaisen - vielä kun ymmärtäisi tämän käytöstä jotain?

Käädyt matkalla markkinoille.

Pyhtään vanhan kivikirkon ihana jättisuuri p. Kristoforos :) Siellä on muitakin hauskoja ylisuuria maalauksia siellätäällä.

Kerrankin sain kaikki lapseni samaan kuvaan - mutta mitä he sitten tekivätkään???

Lankakerän matka Keuruulta Kotkaan perjantaina.

Maahiska kojussaan.

Kotimatkalla Vääksyn Se Ihana Uimaranta oli järkyttävän myrskyinen, vain Nilla ja Noel uskaltautuivat uimaan.

Nii tore oli nädalavahetus Pyhtää keskaja turul! Terve pere oli töös ja koos, päikeses ilus päev ja palju rõõm. Kohtusime ka sõpradega, ja olen nii rõõmus et kõik sai hästi. Minu eesti keel on jälle halb... pole aeg õppida! :S

Ei kommentteja: