lauantai 1. kesäkuuta 2013

Loma!

Onnistuin eilen hävittämään puhelimestani kokonaan herätyskellon, mutta sehän vain sopii nyt. Ilmaisversiot jotka löysin tilalle ovat kamalia ja kivan saadakseen pitäisi naputella Masterin numeroita - en jaksa.

Lapsi toi tänään hyvän todistuksen, toista vielä odotellaan - peruskoulun päättäjä jäi kylille kaveriensa kanssa juhlimaan koulun loppua (kepappia, oletan). Iltapäivällä ylioppilasjuhlat naapurissa - ja sitten loma! Valoilmari antoi ilveskorun eläkkeelle jäävälle opettajalleen.

Värjäyskausi avattu, lupiinin eri sävyjä rautavedestä, aluna ja kupari mukana.

Iloinen kuva retkeläisistä Helsingissä. Mies oli koulun retkellä valvojana, vain yksi oppilas hiukan katosi keskellä yötä, oli mennyt väärään huoneeseen :) Kylläpä muuten tarvitaan taitoa pitämään pikkukoululaiset kurissa ja rivissä - se tuli tänäänkin todistettua kun juhlakalulle yrittettiin muodostaa kunniakuja oppilaista!

Musiikkia!

Koulunsa päättänyt toi hänkin hyvän todistuksen :) Syksyllä sitten puulinjalle Petäjävedelle.

Illalla vielä järvellä :)

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Mukavaa lomaa tei pojille.
Miekin oon miettiny ikonia kasvihuoneeseen:) isäntä vähän naureskelee innolleni.

Hyvän värisiä lankoja olet keitelly, mie alotan ensviikolla,heitän revonpavut pataan, oon ollu vähä huonona,kun puhkes tuo kakkostyypin diabetes, oihan noita vaivoja ollu tarpeeks.

Maahiska kirjoitti...

Nohöh diabetekselle :( Mie kans pahasti riskiryhmässä, mutta en osaa murehtia etukäteen. Onneksi on hoidot keksitty kummiskii - muista pitää jaloistasi huoli!