torstai 25. huhtikuuta 2013

Hissuksiin hyvä tulee

Eilen piti lähteä kortisonipiikille, reumalääke siis lopetettiin heti alkuunsa ja olen aika pettynyt - ja uupunut tähän vellovaan yhdistelmään migreeniä ja allergisia kohtauksia. Ne muuten eivät ole tekemisissä keskenään, olen huomannut. Päivässä kuluu nyt neljä Sumatriptania eli tulee kaksi kohtausta jotka eivät tokene yhdellä tabletilla, toissailtana aloitettu Triptyl ei ainakaan vielä ole tepsinyt, joskin se auttaa uneen ja herään aamulla paremmassa kunnossa, kestän kipujani paremmin. Jaksan touhuta. Hissuksiin.

Huomisaamuna Kotkaan. Mekko tuli postissa, samoin nätti villatakki. Kirpparilta löysin elämäni ensimmäisen siistin laukun. Koko perhe on uudessa kuosissa ja komea.

Keuruun pönttöpäivästä haimme tänään linnunpöntön mutta saimmekin kaksi :) Se ilahduttaa. Ensi viikolla ripustukseen myös valokuvanäyttelyni kirjan kuvauksista. Pyhtään markkinoille kerään vaatetta ja ompelen, listalla myös myyntituotteiden valmistusta ja yleistä muistelua mites se markkinaelämä menikään. Onneksi nyt on vain yksipäiväinen tapahtuma!!! Lisäksi on tulossa grafiikankurssi, värjäystä sienillä (kyllä, pakastin tyhjennetty!) ja mahdollisesti sirkus. Kuka kaipaa sirkusta tällaisen elämän keskellä? No minä kaipaan. Toivottavasti allergia helpottaa siiheksi.

Väsinud ja haige. Aga veel õnnelik, ma usun.

1 kommentti:

Liisa Uusitalo-Arola kirjoitti...

Voimia sinulle ja teille.

Moin muuten minä täällä nyt vain ilmoittaudun - minut löytää nyt tällä tavalla, koko nimellä.