perjantai 31. elokuuta 2012

Taiteen ja rakkauden tähden

Kaikkeen sitä mies voi joutua otsikossa mainituista syistä. Kuvaustilanteeseen en saanut ketään naista ja kuvahan piti ottaa - aiheena huntu ja leukaliina... tämä korvattaneen myöhemmin toisella. Toisaalta harmi kun minä niin tykkään Baldrickista!

Tämä aamu oli ihmeellinen. Ainuttakaan työajatusta ei tullut mieleen herättyäni. Pohdin sirkuspelletemppujen kehittämistä, keksinkin kaksi hauskaa. Pohdin miksei voi sanoa pelle - inhoan klovni-sanaa. Tuumailin mitä teen tänään pihalla ja metsässä.

Salaisesta puutarhastani löytyi tänään suopayrttiä, kuuden vuoden odottelun jälkeen se alkoi siis kasvaa ja aivan muuanne kuin mihin olin sen laittanut. Leikin viikatemiestä ja sirppinaista tämän päivän, aion tökkiä aitakeppejä maahan jotta villintynyt humalakasvusto voisi villiintyä vielä laajemmalle. Myöhemmin haen Ilovalmarin kanssa kanervia unijuomaa varten - sekin on alkanut kasvaa omalla tontilla!

Tänään saamme myös jääkaapin. Vanha on ollut jo yli vuoden rikki, siellä käy vain lehmän henkäys. Meidän perheessä ruoka ei ole top-ten-listalla ollut koskaan...

Eilen illalla sain vihdoin järjestettyä lukuisat lanka- ja keskeneräisten käsitöitteni korit olohuoneessa. Tänään yritän myös raivata työjutut pois keittiön pöydältä. Paljas pöytäpinta tulee olemaan kelpo näky!

Oh, ma armastan see puhkus! Vara hommikul esimene mõtte oli sirkus, ja kui ma täna töötan aias ja mida ma teen. Minu saladuses aias leidsin Saponaria Officinalis, see algas siis tõusta 6 aasta pärast! Ja eri koht milleks ma selle panin! Aga see pildi? See on muidugi minu armas Mees, kes pidi keskaeg proua esitama - minu Tütre juuksed on liiga suur see mütsi all!.....

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Jos nauraa hekottelin edellisen jutun kuvaa(si) ni nyt suorastaan hirnuin.

Mei poika tul viikonlopuks äiteen lihapatojen ääreen, ollaan kaksistaan, mies lähti reissuun.
Vanha sanonta poissa olevasta kissasta ja hiiristä voi toteutua.:)

Maahiska kirjoitti...

Voi kuvitella teidät pöydällä tanssimassa. Maahiska menee tänään metsään keräämään jos ei ideoita niin ainakin sieniä!

Anonyymi kirjoitti...

Istutitko suopayrtit siemenistä? Itse olen siirrellyt niiden runsaita juuria, jolloin heti seuraavana vuonna kukkivat uudessa paikassa.

Hieno on asu ja mies komea, ja yhdessä hyvää mieltä tuottava asetelma :D

Maahiska kirjoitti...

Toin suopayrttiä monta vuotta sitten parikin juurakkoa eri paikoista ja siksipä ihme onkin että vasta nyt hoksaavat kasvaa :)

Tällainen cross-dressing meidän perheessä onkin ihan uusi harrastus - Mies on kyllä pitänyt kiltisti kilttiä, mutta hunnut....... xD