perjantai 20. heinäkuuta 2012

Alusasumuotia, koiranpentu....

Mitäs meillä, ei mitään erikoista. Protot alushousuista ja housusukista siinä, ja muutenkin hiippailua pihalla oudoissa asusteissa. No eihän ne meille ole outoja, mutta nuo ohiajavat rekat...

Mistä tulikin mieleeni etten ole vieläkään ehtiny ommella niitä tee-se-itse-pikkareita! No ehtii ehtii vielä, ehtiihän? On jo leikattukin valmiiksi kuudet pöksyt.

Eilen oli isomummin kuolinpäivä, laatta hautakiveen valmiina viimeinkin. Pronssi ei ole ihan yksinkertainen juttu.

Vihreään uuteen (uusvanhaan muokattuun) pukuuni sopivat rannekkeetkin tuli tehtyä - inhoan lepattavia hihansuita siinä määrin että päätin: tällaisia on ollut joka mökin akalla.. Itse värjättyä villaa ja pellavaa, lusettinyörit ja pronssispiraalit.

Ja tätä pikkumiestä on mummulla jo hiukan ikävä - huomenna nähdään!!! Pikkumies on saanut muuten pikkuveljen, ihanan norjanharmaan. Koira-allergikkona murehdin jo sitä päivää kun saan ihottumaa ja astmaa tuosta nallukasta :( Mutta ehkä se päivä on vielä kaukana, kun en kaikenaikaa ole tekemisisssä tulokkaan kanssa! Olen jo suunnitellut sille juoksunarua tuonne saunan ja ladon väliin ja meinasin ostaa kupin jossa luki Väinö...

Täältä löytyy Pajakoira Väinö!

Ja vielä piti laittaa yksi vanha kuva tästä pikkumiehestä, äitinsä kera siinä. Ja toinenkin kuva, muutaman viikon takaa. Jännää, minusta. Elämä on alkanut sujua intin jälkeen normaalisti, Tytär on työharjoittelussa sairaalassa. Ensi viikolla suuntaavat Hollolan markkinoille seppäilemään.

Jälle nii palju asjad minu elus, meie elus... käsitööd, muidugi, ning ka koera kutsikas! Arne pere sai siis uue väikese lapse! :)

1 kommentti:

Koso-täti kirjoitti...

Voihan se olla jotta rekkamiehet hieraisee silmiääm kahesti ,etenkin jos isäntä ilmestyy pihamaalle ensimäisen kuvan vetimissä:) ,ovat tosi mielenkiintoisen ja hauskan näköiset nuo aikaa enne blacHorsea:).

Laatta on kaunis.Ihanaa että teitte sen itse.

Astmaatikkona pärjään koiran kanssa, mutta jos kissa kulkee ohitseni niin olen tukkeessa samantien.

Tuo Norjan harmaa hirvikoira kulkee myös nimellä Norjan hirvee harmikoira:) (naapurin isännän vitsi)