tiistai 5. kesäkuuta 2012

Närkkis :/

Tulin juuri kirurgilta, molemmat akillesjänteet on leikattava :(

En kuitenkaan uskalla vielä lähteä leikkauspöydälle allergioitten vuoksi ja allergiatutkimuksetkin jouduttiin siirtämään syksyyn kun uusia allergioita ilmenee viikoittain lääkkeistä huolimatta. Eli kävelen ja toimin minkä pystyn ja aika hyvinhän olen viimeaikoina pärjännyt (kiitos kortisonin?) mutta kyllä harmittaa. Ja hirvittää. Ja ajatuskin puistattaa. Se toinenkin leikkaus (-jonka-nimeä-ei-mainita) siirtyy tuonnemmaksi vaikka piti kiireesti leikata jo tammikuussa.

Allergialistaan on tullut viime viikkojen aikana valkopippuri, kala, manteli sekä hiki ja kuumuus - viimeksi mainitut aiheuttavat siis urtikariaa. Eri kiva. Onneksi olen muutenkin mieluiten pihahommissa iltaisin/öisin/sateella.

Mutta joskus näin... yhä uskon että tämä vielä joskus helpottaa, niin äkkiä kaikki tulikin - yhtenä vyörynä.

Kurkipellon Värjäyspäiväkirjaan on merkitty lupiiniväräjyksiä harmaan langan päälle, ohdakevärjäystä sekä porkkanannaatti/spiuli/pietaryrttiä ja muutakin. Pitäisi pitää oikeastaan ihan kunnoin päiväkirjaa eikä turvautua muistiinsa, jota ei ole.....

Halb uutiseid haiglast täna; minu mõlemad achilleuse kõõlused (?) tuleb lõigata... :( Aga ei veel kui minu allergiad on nii rasked. Sügisel või talvel siis. Esmalt lõngade värvimine, see on tähtsam!

3 kommenttia:

Seija kirjoitti...

No, eipä ole "kivoja" tauteja sinullakaan... :(

Kortisoniin oli minunkin lopulta turvauduttava, vaikka kovasti pistin hanttiin.

Ruokailun joudun myös opettelemaan ihan alusta.

Ihania lankoja sinulla, ja monta muutakin hyvää asiaa :)

kosotäti kirjoitti...

Mie niin toivon ja rukkoilen jotta siulta nuo vaivat häviäis.

Puolisoni on myöskin hyvin allerginen kaikille lääkkeille, ainoastaan ketoriini on jota voi esim.kipuihin ottaa, musta väri aiheuttaa ihottumaa jne.

Kauniita lankoja olet taas värjännyt.

Iloa ja siunausta elämääsi.

Niina kirjoitti...

Voimia päiviisi!