sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hyvä mieli

Kohta kaikki lapseni asuvat Keuruulla. Arnekin ihan pienen matkan päässä! Minulla on sellainen olo että kaikki on Hyvin ja Oikein. Kaikki kohdallaan, ja kaikki järjestyy. Eilen kävimme katsomassa uutta asuntoa ja iloiseksi lopuksi polskuttelimme uimahallissa koko 8-päinen seurue. Arne oli ensimmäistä kertaa uimahallissa; voi niitä ilmeitä kun joku sukelsi tai edes vajosi leukaa myöten veteen. Pelottavaa!

Katselin isomummin koruja miettien kaikenlaista tuunaamista. Vielä saatoin yhden kirpparitakin pääkaupunkikuntoon. Ompelin vanhasta paljettihameesta siihen lisäyksiä.

Huomenna siis lähden Helsinkiin kustannustoimittajaa tapaamaan. Käyn myös Uspenskissa ja Ateneumissa. Uspenskiin vien pienen ristin jonka Mies tänään valmisti ohjeitteni mukaan.

Hommikul Helsinkisse, tööreisil aga puhkusel ka; teisipäeval lähen kirikusse ja Ateneum on seal ka mind ootamas.... Ja järgmisel nädalavahetusel kõik minu armsad elavad siin! Monikord olen mõelnud kas see oli õige kui me Keuruusse kolisime - nüüd näen et jah, see on küll. Olen nii õnnelik. Minu lapsed tahavad kõik siin elada.

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa, kun saat lapsesi lähelle!

Koso-täti kirjoitti...

Varmast mukavaa ko saat koko katraan lähellesi.

Oikein onnistunutta reissua siulle,risti on kaunis.