tiistai 10. tammikuuta 2012

Vaaleanpunainen iltapäivä

Ulkona oli utuisen vaaleanpunaista hetki ennen auringonlaskua.

Kävin tänään vielä vaihtamassa kehykseni liikkeessä, nämä vihreät Arnette-merkkiset olisivat hauskan nimiset mummulle... mutta valitsin punaiset, reikäpitsisomisteiset. Olisin ollut aikalailla opettajan näköinen! Haluaisin olla henkilö, joka pukeutuu hassuihin kirkkaanvärisiin laseihin ja jos voittaisin lotossa voisin hankkiakin parit lisälasit. Yhdet kehykset laittoivat silmäni loistamaan entistä vihreämpinä, mutta malli oli liian kapea monitehoille.

Olen ahkeroinut epämääräisiä hatunkoristeita ja rannesuojia ja leikannut Isoveikan kiharat välimerellisen tuuheat hiukset. Olen tehnyt suppiskeittoa, lämmittänyt taloa, kuunnellut Indigolapsia, juonut liikaa kahvia ja nyt aion kutoa lisää. Kassillinen jämälankoja odottaa.. jotain. Kun vain keksisin mitä teen!

Olen valinud uued prillid, punased pitsiga. Nemad rohelised oli ka toredad, aga mulle meeldib punane ja ümmargune mudel.

Täna õue oli nii imelise roosa õhk!

4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Hienot kehykset, mutta niin ovat varmasti, myös valitsemasi punaiset..☺

Ingi kirjoitti...

Tulin vierailulle, värikäs ja monipuolinen blogi!

Ingi kirjoitti...

Kiitos kommentista! Tosuuihini ei ollut varsinaista ohjetta, Novitan sivuilla kyllä kävin. Naisten koon aloitin 28 silmukalla, lisäsin matkan varrella 4 (yht. siis 32 s), neuloin 24 riviä ainaoikeaa. Sitten työ pyöröpuikoille, neuloin 20 kerrosta (nyt siis 1 krs oikein, 1 krs nurin)ja sitten tein kavennukset eli tossun kärjen.Lopuksi ompelin takasaumat yhteen ja pyykkikone pyörimään...(Lanka kaksinkertaisena!)

Maahiska kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Ajattelin lähteä kokeilemaan kun olen niin kauan sitten tehny huovuttamalla mitään, mutta ohje on kyllä parasta mitä tähään hätään voi sattua :) Ja malli on tosi kiva.
Tällä hetkellä teen Omituisia Tossuja teatterille, matonkuteen virkkaaminen jättikoukulla käy työstä.