sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kylmää ja lämmintä

Aamulla kankea herätys; ulkona -20 ja illalla ei voitu lämmittää tarpeeksi kun kotitonttu unohti hakea puita sisälle. Siinä asia jota kaipaan: puitten kantamista. Ja lumenluontia. Siis en saa niitä nyt tehdä.

Pesussa kutistunut punainen villapaita on jossain vaiheessa muuntunut ranteenlämmittimiksi, mutta ilman koristeluita ne olivat perin tylsät. Odottelin pesukoneesta Erinäisiä Asioita (joista myöhemmin) ja kylmyyttä uhmaten riisuin rannikkaan kerrallaan ja kirjailin niihin sydäntä lämmittävät kuviot. En ole koskaan ollut sydänkuvion ystävä (enkä puuron enkä jugurtin) vaan annapas olla kun oma sydän meni rikki. Nyt kelpaa. Voin vain toivoa että sydämeni kammiot olisivat jälleen tuon muotoiset!

Autolla ajaessakin tarkenee nyt. Vanhassa autossa ei toiminut lämmitys lainkaan - muistelen kauhulla viimetalvisia reissuja... Illansuussa aurinko ilahduttaa, eilen oli jälleen mitä kaunein auringonlasku. Keittiön ikkunat länteen päin siitä saa nauttia koko leveydeltä.

Eräät työt ovat jumissa. Skrymppäys ei onnistu. Olen myös etsannut neljä levyä, sekään ei onnistu. Joskus näin, toivottavasti joskus toisin.

Mõned tööd ei õnnestu, siis teised jälle toimuvad hästi. Päike paistab, aga aias on 50cm lumi ja nii külm... Randmesoojad saivat südamed, ja kaminates on tuli.

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Sinä olet aivan uskomattoman taitava.Iki-ihanat nuo rannekkeet.Parempaa oloa toivon myös sinun sydämellesi,omani alkoi "säheltää"omia hölmöjä "asetuksia"sairastuttuani...pysy lämpimänä ,pidä huolta itsestäsi.Olet ajatuksissani se joka saa minut hyvälle mielelle juuri nyt.Kiitos kun olet.

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit ja varmasti lämpimät ranteenlämmittimet...☺

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit ja varmasti lämpimät ranteenlämmittimet...☺

Pirkko kirjoitti...

Ihanat rannekkeet! Ruotsiksi niitä muuten sanotaan nimellä Pulsvärmare, siis pulssinlämmittimet, ja omasi kyllä lämmittävät sydäntäkin.

Minullakin on moni työ jumissa, ja luulen, että niin on välillä hyvä. Kun joku työ aikansa odottelee, se saattaa muuttua paremmaksi kuin alunperin ajateltu. ikävä kyllä tämä ei koske kaikkia töitä vaikka mielelläni uskoisin, että koskee.

Koso-täti kirjoitti...

Lämpimän punaiset ja näköiset rannikket, ja hyvää kutistuneen villapaidan uusio käyttöä.
Harmi että heitin puolison pesukoneessa kutistuneet villahousut roskiin.. oishan niistäkin voinut tehdä vaikkamitä.

Lepo tekee hyvää,sydämelle ja aivoille.

Heli kirjoitti...

Soojenda ja hoia ennast!