perjantai 20. tammikuuta 2012

Ihan tyhjä pää

Jos ei räkää oteta lukuun. Sairastuin siis jälleen, jo toinen kerta sydänvaivan jälkeen. Ja yleensä kun en huoli nahkani alle näitä kulkutauteja laisinkaan. Soitin jo sairaalaan ja sain luvan ottaa influenssarokotuksen jos haluan - kunhan nyt niistän ensin tämän taudin loppuun. Mutta uskallanko ottaa rokotusta, kun olen yliherkkä nyt kaikelle?

Arne oli meillä siis 5 päivää ja olipa siinä touhua kerrakseen. Nuorimies oli myös kuumeessa mutta siitä huolimatta halusi pukeutua vapaamuotoisesti. Kun ottaa huomioon että meillä muilla on villapaidat, kahdet villasukat, hattu sekä kahdet pöögät päällekkäin niin seuraava kuva ilmentänee mummun huolenaihetta aika hyvin. Arne ei halua pitää vaatteita. Ja näytti tarkenevan loistavasti, oli hyväntuulinen ja leikki iloisesti ja jorisi itsekseen. Mutta annas olla kun yritin pukea päälle hiukan pitkähihaisempaa - housujen lahkeetkin Arne kääri polviin. Sukat hän huoli viimein eilen illalla ja karvahatun tänään aamulla.

Mies onnistui viimein munimisessa. Ihme miten helposti se käy esim. kanalta. Täällä on uurastettu viikko. Onnistuminen johtuu oikeasta seossuhteesta! Jihuu!

Vanaema siin jälle haige, on palavik, köha ja jookseb nina ja pea valutab. Aga lapsega elu oli töö täis! Arne läks täna kodu, minu paik on nädalavahetuse ajal jälle teki all! Mees see muni kaks munad, hõbedased.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Saa terveks!
Küll see teie poisike on armsake:)

Koso-täti kirjoitti...

Miun poikain sano pienenä, kun yritin pukea hänelle villapaitaa ja muuta lämmintä "äiti miksi miun pitää laittaa villapaita jos sinua palelee"
Taitaa olla tämä pikkumies samaa sarjaa.:)
Paranemisia sinulle ja mieti sitä flunssapiikkiä tarkkaan, se voi olla myös pahasta.