perjantai 30. joulukuuta 2011

Vierien kohti vuodenvaihdetta

Vihdoinkin alkoi sataa lunta, kuvittelen kuinka menen makaamaan hangelle (noin 1cm jo kertynyt) ja vierittelen itsestäni mukavan pallosen; joku saa nostaa minut pystyyn tuonne postilaatikon viereen ja tökätä kynttilän pään päälle tervehdykseksi. Visio syntynee lievästä kuumeilusta, en ole saanut vielä uutta antibioottia lukuisten allergioitteni vuoksi. Toinen visio on muotikuvauksista saunan kuistilla, haluaisin näyttää miten nätti mekko minulla on.
Siis yskää, kuumeilua, mutta nätti mekko. Ei hullumpi saldo vuoden viimeisille päiville. Ja olen elossa. Vielä kun saisin pääkasuni järjestykseen ja Oikeita Ajatuksia. Oikein kipeänä menin kylpyyn ja haastattelin itseäni - elämäsi 6 tärkeää paikkaa? Elämäsi 6 tärkeää julkisuuden henkilöä (oli muuten aika mahdoton tehtävä!)? Mies uurastaa yhden hankalan tilauksen kimpussa. Aina tulee töitä, joita ei ole koskaan ennen tehty!
Olen üha haige, aga elus. Mees teeb viimase hetke tööd, hommikul peaks ehted valmid olema ja klientile saatma. Uue aasta mõtted on siin: ole terve, ole rõõmus, ole õnnelik!

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Mahdollisimman vähän kipuja uuteen alkaneeseen vuoteen! Tuottavatko ne Porta fortunat ongelmia? Mukavaa alkanutta vuotta koko joukollenne!

Maahiska kirjoitti...

Ei Lissu, fortuna ei tuota vaikeuksia, keuhkoputket ja skanneri sen sijaan kyllä .... en ole pystynyt vielä pistämään s-postiin tuota suunnitelmaa, mutta lähetän sen sulle heti kun skanneri alkaa toimia......

Ihanaa uutta vuotta sinulle!