maanantai 5. joulukuuta 2011

Heijastuksia... arjesta :)

Ompelen maatuskaheijastimia aikani kuluksi ja oikean nimettömän turmioksi (miksi en osaa käyttää sormustinta??). Mukavaa vaihtelua, toisella korvalla kudon erinäisiä Jouluisia Asioita ja vielä toisella korvalla suunnittelen ja piirrän erästä Hiukan Salaista Lahjaa. Eli olen melkein kuosissa. Kunhan vaan en tee oikeasti mitään...

Eilen piti käydä päivystyksen ekg:ssä sen jälkeen kun täytin ja kokosin vammaistuen hylkyä koskevan valituksen kelalle (tarvitseeko se muka kirjoittaa isolla....) - pumppu hakkasi ja ahdisti niin. Mutta se olikin migreenikohtaus, jonka melkein toivotin tervetulleeksi sen Pelätyn sijaan. Tänään meinasin pökertyä kaupassa, ei oikein jaksa näköjään tuolla kylillä. Mutta kukapa sinne haluaakaan...... (ei niin että salaa haaveilisin kaikenlaisista ostoksista ja askarteluaikeista ja....)


Õmblen Matrjoškad, teen sokkid, olen päris nagu alati... aga pea ei ole veel "vana viis" korras. Olen väsinud, minu mõtted ei toimu. Võib-olla peaks elama veel rahulikumalt. Aga päike paistab, pere on koos ja armastus on siin.

4 kommenttia:

ii kirjoitti...

Ei varmaan kehtaa sairaalta kysyä, että onko tehnyt maatuskaheijastimia niin paljon, että niitä vois ostaa..? Mä en oo eläissäni pitäny mistään heijastimesta, mutta toi on oikea aarre!!

Maria kirjoitti...

Vo että mikä heijastin!Teetkö myyntiin asti...
Onneksi siis vaan migreeni-voimia myös huilailla ystävä♥

Vaeltaja kirjoitti...

OI, olisipa ihana tuollainen heijastin.

Maahiska kirjoitti...

Hih, olen tehnyt näitä nyt pikku lahjoiksi vasta... mutta en sano etteikö joskus myyntiinkin saakka ;) Ompelen nykyään aika hitaasti tuon ranteen takia, mutta mietin josko joulun jälkeen tekisin enemmänkin - materiaalia ainakin on yllinkyllin. Ostin huutonetistä pari suloista maatuskakangaspalaa.

Tämä taas niitä hetkiä kun huomaa olevansa muotia: olen aina tykännyt maatuskoista ja nyt niitä saa, koska se on Muotia!