tiistai 8. marraskuuta 2011

Kukkasia, lisää kukkasia!


Välityönä kirjon ystävälle takkiin kukkasia, hippityyliin (siis minun tyyliini) hervottoman runsaita ja värikkäitä. Kuvassa molemmat taskuläpät ja toinen kaulus. Huomenna kirjailen toisenkin, pohdin josko vielä laittaisi yläselkään hiukan vihantaa. Takki on mallia kirppari, mustaa hyvää villasekoitekangasta. Värit kuvassa taas hiukan miten sattuu, vaikea kuvata kännykällä kattolampun valossa. Kunnolla toimivaa kameraa minulla ei siis edelleenkään ole.

Minulla on myös melkein uusi villakangastakki, äidin juhlamantteli johon silmäni piirtelee kukkasia aivan tahtomattani. Mitä mieltä olette? Ostaisiko joku minulta kirjotun uniikin takin?

Olen tehnyt ulkotöitä kahtena päivänä! Ihanaa! Se vaatii tosin rutkasti kipulääkettä ja sisua. Olen pinonnut kukkaruukkuja, perannut ojaa, kantanut oksia kasoihin, haravoinut hiekkaa (???) ja leikkinyt talventuloa.

Ensi maanantaina lähden kuntoutukseen Kangasalalle. Siellä vierähtääkin 12 päivää ja toivottavasti tulen ehompana kotiin.

Olen tikkinud lille kolme päeva, teinud tööd õue ja aias, pakendanud kotid ja mõelnud, kuidas ma oskan olla 12 päeva kodust ära; olen järgmisest esmaspäevast alates nii kaua taastusravis! Kloostris olen olnud alati 10 päeva, kaks päeva edasi ei ole raske?

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Imelised õied!
Taastusravi kulub Sulle ära, võta see aeg iseendale ja ära mõtle, et liiga kaua kodust eemal. Kõike head!

Anonyymi kirjoitti...

Eläköön hipit ja eläköön kukat! Toivottavasti kuntoutusreissustasi tulee onnistunut!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kukkaset.

Maria kirjoitti...

Halit ja ihanaa kuntoutusta sinulle♥