sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kotona, mistä virtaa?

Miten lomailu voi olla niin rankkaa? Voisin yhä vaan nukkua kuntoutusviikon jälkeen.

Yksi syy uupumiseen voi olla vehnä. Nimittäin olen alkanut oksennella/tuntea pahoinvointia vehnän/rukiin syömisen jälkeen (nolointa oli oksentaa vieraspullat kyläpaikan pönttöön). Ja kyllä, ensi viikolla on taas verikokeen tulokset tulleet ja tähystys edessä. Huraa.


Ilovalmari leipoi myös. Ja hyvää tuli.

Kuntoutuksessa OLi kivaa, Härmän kuntokeskus on ihan mukava paikka. Parasta oli kun lapsilla oli hauskaa, kun nauroivat ja pelleilivät. Huristelivat käytävillä pyörätuolilla. Tanssivat uima-altaalla. Pelasimme myös lentopalloa altaassa, jopa minä! Pallo oli sellainen musta tosilötky pehmeä pompula joten sormet kesti ihan hienosti, ja hauskaa oli!

Isä Matin luona Harrströmissä oli juuri niin ihanaa kuin odotimmekin. Paikka on aivan mahtava (isännästä puhumattakaan :)) Jossain takaraivossani elää pieni haave sellaisesta vanhasta talosta.... Kamera heitti henkensä joten kuvia ei nyt ole. Mutta voin kertoa, että siellä on mm. vanhat huonekalut pohjalaismaalauksineen kaikkineen yhä tallella (mm. kaappisänky!), kukkasin koristeltu maailman ehkä kaunein rukki ja sabloonimaalatut seinät. Aamun herätys oli proosallisempi: kahdeksalta roiskautti bosnialainen raksamies parin neliön suuruisen peltilevyn katolle päämme yllä, siinäpä heräsi melkein hetkessä. Taloa siis kunnostetaan pikkuhiljaa, vanhaa syvästi kunnioittaen.

Mutta mistä saisin voimia tehdä käsitöitä? Olen nykertänyt vanttuita kyllä, hitaasti, mutta sormet ei tottele.

Kuidas võib puhkuse jälge nii väsinud olla????? Seal kursusel oli nii palju program, ma jooksin perega koos siia ja sinna viis päeva...

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Voi sinua reppanaa! Minàpà laitan virtaa tuosta auringosta, joka nytkin porottaa làhes putipuhtaalta taivaalta - vaihteeksi. Tuon edellisen postauksesi turkkihankain on ihana.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi kurjuus tuota vointiasi. Voimahaleja.