keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kaksi kertaa Oi!

Kaksi isoa Oita tälle päivälle:
Sain postissa oudon yllättävän paketin... ja sieltä paljastui Appivanhempien Tarton-tuliaiset: Kihnun Roosin kirja ELUMÕNU sekä Muhun kirjontamalleja!Lisäksi sinipuuvärjäykseni onnistui hienosti - siitä kuvia enemmän vasta huomenna kun kameran akut heräilevät henkiin. Viimeisestä kattilaan viskaamastani pikkuvyyhdestä tosin tuli jälleen kuminauhaa enkä tiedä miksi. Sinipuusta täällä.


Olen koko päivän askarrellut huuto.netin parissa - kirjoja ja vaatteita myyntiin. Kirjoitusvaikeuksieni myötä tällainen tavallistoimi on muuttunut extremelajiksi. Vai mitä sanotte tästä oikolukemattomasta ilmoituksesta:
"keijo tahkkolalli o mtöienen ajttlu lasketnkasvatuksessa"
tai
"VIHETRAAVAN ANNA KOTITALOSTA HAJKLOIITTT KITTU KIRJAILUU OMISTGUSKI KUKSELLA MOICHEL NONERRO SIS. ENGLANNIKSI KÄÄÅNNETTYKÄ KUVATEJKSTEEJÄ".

Ja minä kirjoitan nykyään hitaasti.

Ja jos vielä kehtaan sanoa niin olen luvattoman huonossa kunnossa. Päällepäin näytän aika reippaalta mutta se on vain yritystä pitää elämä edes jotenkin hanskassa. Jalat, kädet, lonkat, ristiselkä - tulehtuneet eikä enää edes Tramal auta. Minä vaan touhuan niin en kuuntele kipua.

Minu Ämm on nii suurepärane inimene <3 Ta saatis mulle Ärmä Roosi raamatu Elumõnu, Tartust. Ja minu bresiljaga värvimine õnnestus ka hästi!

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Heli kirjoitti...

Tore!

Heli kirjoitti...

Oi, mitte see pole tore, et Sul on valud, vaid et värvimine läheb hästi ja raamatud said, pea vastu. Sa oskad oma valuga hakkama saada, kui palju jõuad teha, elad täiel rinnal.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minäkin olen värjännyt sinipuulla. Lanka on ihanan väristä.

Magdalen kirjoitti...

Kaukiksen kanssa saaimme kuminauhaa ensimmäisten vyyhtien alapäähän, kun värjäsimme indigolla silloin noin kuukausi sitten. Syyksi kaukis epäili sulamatonta kidesoodaa, joka olisi aiheuttanut pohjaan tosi emäksisen kohdan. Epäily lienee oikea, sillä kun puhdistin kattilan, oli pohjassa vieläkin kiinni pieni kidesoodamöykky.

Maahiska kirjoitti...

Kiitos Magdalen siis sooda se on syyllinen! Mulla nimittäin tipahti sinne kattilaan vahingossa aimo köntsä kyseistä ainetta kun tapani mukaan hiukan rehvastelin ranneliikkeelläni... tarvittu määrä soodaa oli ihan asiallisesti liuotettu veteen eri purkissa mutta kuinka ollakaan hupsautin pussin ylösalaisin kattilan päällä.