sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sormuksia satelee...

Ihmiset ovat ihanasti intoutuneet menemään kihloihin ja naimisiin tänä kesänä. Tänään luovutamme eteenpäin tällaiset sormukset:


Seuraavien sormusten teko aloitetaan huomenna, ja parin viikon kuluttua jälleen uudet.... Jokainen työ on uniikki - lähes joka kerta huomaamme olevamme tekemässä jotain Aivan Uutta, meille ennestään tuntematonta tekniikkaa tai kuviota. Ja kiva niin.

Tänään odotamme vieraita: Ystävät saapuvat ja tuovat tsasounamme ikonin tullessaan! Jännittää! Aamulla oli liturgia Keuruun srk-keskuksessa, tuntui niin hyvältä päästä pitkästä aikaa kirkkoon.


Inimesed veedavad pulmi ja kihlused, me teeme sõrmus kui sõrmus
:)

4 kommenttia:

ii kirjoitti...

Tosi hienot sormukset. Itsekin haaveilin naimisiin mennessä vaikka mistä käsintehdyistä ihanuuksista, mutta ei meillä sitten ollut varaa mihinkään kivaan. Eikä edes käytetä niitä sormuksia, jotka hankittiin, kun mies hukkasi heti omansa. Ehkä sitten vaikka kymmenvuotishääpäivänä voi hankkia jotain hienoa!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) Meidän sormukset ei käy kukkarollekaan, sovitellaan hinta aina kaikille hyväksi :)

Suuri osa töistä tehdään jollain tapaa vaihtokaupoilla, tai materiaalit saadaan tilaajilta. Sekin helpottaa hinnoittelua.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman upeita sormuksia =). Terkkuja täältä Mäntäntien toiselta puolen!

Maahiska kirjoitti...

Kiitoksia Anonyymi mäntätntien toiselta puolen :) Seuraavaksi on työn alla jännät sormukset: hopeaa ja kultaa yhdessö, pajunvarpuja ja sellaisia juttuja......