tiistai 3. toukokuuta 2011

Ja se isoin kala karkasi!
Tänään viisi litraa kaloja, katiskasta. Ongella/virvelillä ei mitään, mutta kerran melkein tuli jättikala. Järvellä kylmää mutta ihanaa. Kuoveja, joutsenia, metsä sakeana lintujen huutelua, vesi tavattoman korkealla ja Koiraniemeen pääsy helppoa - eväät mukaan aurinkoisena päivänä!

Pikku-ukkelimme Arne vietti tänään epäonnen päivää. Kaatui ja löi hampaansa irti, toinenkin etuhammas jouduttiin poistamaan kun se niin heilui; voin kuvitella sitä itkua, ja järkytystä hammaslääkärillä, puudutuspiikkeineen kaikkineen :( Ja vielä jäätelökin tippui maahan sen jälkeen, mutta hammaskeiju toi kuulemma ison leluauton... Koko päivän olen miettinyt miltä ihana pikku murmelimme nyt näyttää, kun ne mainiot hienot isot etuhampaat on pois. Kuulemma pieneltä vampyyriltä, kun kulmahampaat korostuvat!

Nämä kaksi hienoa hammasta on nyt muisto vain..... :(

Meie väikemees Arne on täna veetnud ebaõnnepäev: üks hamba läks lahti, teise võttis hambaarst ja veel jäätis ka kukkus teele :( Ta näitab nüüd nagu vampiir, silmahambadega ilma lõikehambaid, ütles tema ema.... (ja minu eesti keel on veelgi nii halb :P)

Ei kommentteja: