perjantai 1. huhtikuuta 2011

Uni.....ja hopeaa


Olin junavaunussa jossa oli yksi naisten vessa ja 20 korkeaa ikkunaa joissa oli verhoina miesten valkoiset kauluspaidat mustine kravatteineen. Tuli nainen joka meni naisten vessaan ja sanoi että tosi hankalaa kun on vain yksi naistenvessa ja noin monta miestenvessaa (=ikkunat). Samassa paikalla olikin parikymmentä frakkipukuista miestä (Semmarit) jotka vetivät ne "ikkunat" (vessat?) alas ja niistä tulikin sängyt joihin he kävivät nukkumaan, vetäen lakanat (ne paidat) peitoikseen. Istuin keskellä vaunua Valon ja Nonon kanssa kun yhtäkkiä olimmekin ulkona (Ai niin Semmarit lauloi koko ajan jotain) ja makasimme ojanpenkalla. Yhtäkkiä meitä kohden rynnisti kolme biisonihärkää ja talloi Semmarit jalkoihinsa, pakenimme ohueen harvaan mäntymetsään ja ajattelin että kamalaa eihän tänne voi edes piiloutua kun biisoneja tuli enemmän. Sitten tuli lapsibiisoneja ja puri Nillaa nilkkaan (Siis Nillakin ilmestyi) ja olimme aivan hädissämme. Kunnes heräsin.
Ja tämä oli vain loppuepisodi unestani joka tuntui jatkuvan ikuisuuden. Tällaisia ovat minun uneni joka yö, ja ne ovat liian pitkiä. Yksityiskohtineen.

Mistähän tämä uni kertoo ja mitä se kertoo minusta ja mielentilastani....? Mutta voitte kuvitella että herään aamulla usein uupuneena, ravattuani koko yön mitä omituisimpien tilanteitten läpi. Kuvassa Isoveikka Valamossa - ja joku karkki tms. on värjännyt kielen. Oikeasti siis, ei unessa ;D

Eilen sain jälleen kortisoni-puudutepiikkejä nilkkoihin ja kuvitelkaa: Lääkäri sanoi että ei tän näin pitäisi olla. Ei pitäisi olla akillesjännetulehduksia näin usein - ja vielä kauan, ei pitäisi olla molemmissa jaloissa ja ennen kaikkea ei pitäisi tulla tällaista ilman mitään erityistä rasitusta! Kyllä kiitän, ihana lääkäri joka ei mitätöinyt vaivaani! Nyt kai aletaan jälleen tutkia sitä reuma/nivelpsorijuttua... *huoh* Fysiolähetteen sain myös, siellä ihmeteltiin että "mitä, molemmissa jaloissa???". Ihanaa olla ihmenainen... En ole urheilija, balettitanssija, himoliikkuja enkä edes rotukoira, jolla voisi olla tällaisia vaivoja.

Mies harrastaa edelleen alkemiaa: Puhdasta hopeaa syntyi jo!

Tässä hopeaa ja muuta seostamista varten... homma jatkuu.....

Igal ööl ma kõnnin läbi kummaliste sündmuste, nagu absurdnes filmis - igal hommikul olen alati väsinud ja segamini!

Ei kommentteja: