keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Jorinaa kissoista, typpihappoa ja munuaislääkärin hyvät uutiset

Tänään on taas ollut kaikenlaista. Kävimme sairaalassa kuulemassa ettei Ilovalmarille tarvitse tehdä mitään rankkoja tutkimuksia (niin kuin kokemukseni perusteella minulla oli syytä pelätä) ja voimme vain odotella erinäisten hermostojuttujen kehitystä :) Kun Isoveikka oli pieni, jouduimme kaikenlaisiin munuaisten varjoainekuvauksiin, tiputuksiin, punktioihin, röntgeneihin... nyt taas aurinko paistaa tähän pieneen risukasaan. Sen kunniaksi ukkeli sai muhkean kinuskidonitsin ja kaakaon (joka tosin päätyi muihin suihin, se oli sellainen kokeilu, maito kun ei sovi).

Mies sen sijaan keittelee pihalla omituisia rohtoja: typpihapossa on uitettu vanhoja hopealusikoita. Jos oikein ymmärsin, on tuloksena rutkasti hopeanitraattia, joka on hopeointitahnan aineosa. Saadaan kirkkokandelaaberit kiiltämään! Tähän saakka olen nähnyt vasta erivärisiä liemiä ja kuparinväristä savua.

Kissat puolestaan pohtivat keskinäistä arvojärjestystään. Otto on pomo, mutta Lordin ja Keijoannikin välillä on hiukan epäselvyyttä - onhan KA leikkaamaton ja pyrkii... hmmm... nousemaan Lordin selkään. Nojoo, mutta toistaiseksi siitä on selvitty tömäkällä käpäläniskulla - ja Lordilla on aika isot käpälät! Olemme etsimässä Keijoannikille uutta kotia, onhan se ihana kissa, mutta kolme kissaa on nyt liikaa.


Lordi Mahtiviiksi

Lordi Jättitassu

Pinkki ja sulokas kollikissa Keijo-Annikki

Joskus elämä ON mustavalkoista...

Jos tiedätte hyvän maalaiskodin Keijoannikille, niin laittakaa viestiä!

Löysin muuten kirpparilta tänään kahdeksan kerää vihreää Lett Lópia, juuri sitä jota minulta on puuttunut ja jota ei saa enää mistään!

Täna oli hea päev, head uudised ja päike paistis :) Aga homme on jälle üks arst - kardan et ta ütleb mulle: "Kõigil meil on just nii valulikud jalad! See on normaalne!" :(
Kassid otsivad nende hierarhiat - kes saab süüa kõigepealt, kes saab magada tooli seljatoe peal... kes on kellegi peal..... :S

Ei kommentteja: