perjantai 11. helmikuuta 2011

Vastatuulessa...

Tsasouna-asia on hiukan taas takunnut. Piirustukset ja lupa on, mutta ensin kuoli minun isä. Syksykin meni saunan rakennuksen parissa. Tammikuussa kaadettavat puut havaittiinkin liian paksuiksi tähän tarkoitukseen. Toinen tarjous sahauksineen kävi yli budjetin.

Vielä pitää siis jaksaa odottaa. Rahaa pitää kerätä lisää. Yksi isohko tilaustyö sitä silmällä pitäen on jo tekeillä, sitten saatamme taas päivittää tilannetta. Pitää odottaa ja uskoa, se nimittäin järjestyy kun ei väkisin lyö päätä seinään Näin kävi nimittäin Miehen huilunkin kanssa:

Etsin hänelle kolmisen vuotta sopivan hintaista huilua. Netistä, kavereilta, ilmoitustauluilta... huusin kahta huilua mutta joku osti ne nenäni edestä kipurajan ylityttyä huimasti. Päivää paria ennen leikkaukseen menoa totesin että okei - en etsi, en ehdi, pian en pääse edes koneelle, ja syntymäpäivä lähestyy. Mietin mitä ihmettä keksin sen sijaan, enkä keksinyt. On jo samovaari, pieksut, kirjoja, elokuvia..... Menin hetken mielijohteesta katselemaan kaverien tilapäivityksiä fakedookissa (kuten Ilovalmari kutsuu FB:a) ja siellä oli kuva huilusta, tekstinä jotain että "ostaisitko käytetyn huilun tältä pandalta" ja ajattelin mikähän uusi peli tai siirrännäinen tuokin sitten on... Ja nyt on Miehellä huilu! Näin se menee. Älä lyö päätä seinään suotta.

Kaikki järjestyy.

Tähän kuvaksi otos mahdollisesti vuodelta 1992. Saa aina hyvälle mielelle.


Meie tsässon ei veel edene :( Peab puud leidma, rohkem raha... Aga ma loodan et kõik saab korda. Seega tuleb palvetada ja töötada.

4 kommenttia:

Eva Grelsdotter kirjoitti...

Ihkua, tekö sen huilun ostitte :) ?

Maahiska kirjoitti...

Juu! Jippi-jippi! Ihmeellinen onni, täysosuma! Repertuaariin kuuluu Saaliiksisainhyttysen lisäksi Varpunen jouluaamuna ;P

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon huilun johdosta! Noin muuten olet harvinaisen oikeassa, asioilla ON taipumus järjestyä kun ei liikaa yritä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että asiat aina järjestyy parhain päin. Energinen kuva tuossa alhaalla.