keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Niin kylmää ettei sanotuksi saa..


day 27. a photo of last summer
Viime kesän Hamina Tattoosta :)

Olen saanut uuden harrastuksen: rikon astioita. Tähän mennessä olen toimittanut astioitten taivaaseen Muumimukin (hattivatit) ja kaksi Arabian Kirsikka-lautasta. On niin kylmä ettei tavarat pysy hyppysissä. Onneksi en kerää mitään sarjaa, ellei muumeja lasketa enkä niitäkään varsinaisesti kerää. Ovat vaan niin käteviä nimikkomukeja. Olisi murheellista rikkoa Taika-mukeja. Kaiken kaikkiaan olen aina iloinen kun astioita rikkoutuu - olen aina tykännyt että ne saavat mennä rikki jos menevät. Tosin kun Lomonosovin teekannu rikkoontui samovaarista muutama päivä sitten niin huusin heti uuden, koska sitä tarvitaan päivittäin - teetä kuluu varsin paljon näillä helteillä. Eli oikeastaan olen päättänyt aloittaa keräilyn: samovaariin sopivia teekannuja kannattaa olla varastossa useampiakin!

Märkasin, et olen alustanud uue harrastuse: mahutite rikkumise ;) Aga samovare teekann peab seega olema palju, neid oleks vaja iga päev.

6 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

VR:n henkilòkunnan sanoin: Tulisipa kesà ja kàrpàset! Neljà kuukauden pààstà on juhannus!!!

Maahiska kirjoitti...

Järjetöntä kyllä, meillä ON jo kärpäsiä, kattolistojen välistä edelleen ryömii niitä, viime yönä mua piti hereillä kuusi kärpästä! Pitää käydä taas biokillaamaan niitä.... yäk!

Jennie kirjoitti...

Eilen kun tulin kaupasta kotiin laskeutui yksi erittain uneliaas hyttynen kaden paalle... No, maailmassa on yksi vahempi hyttynen... saisivat nyt nukkua viela jokunen kuukausi. Pari laskia karpasta surrasi itsensa itsetuhoon (tai joku koira nappas) mutta kohta on taas liian lamminta ja liian paljon hyttysia...
Kultainen keskitie on nahtavasti luonto tana vuonna unohtanut...

Liiolii kirjoitti...

Mä olen huomannut, että mulla menevät aina kivoimmat astiat rikki: tsaikkalasi, sininen vesikannu jne. Rumat ei mene rikki millään. :D

Pankin talkkari kirjoitti...

-35 oli tänään tämän talven ennätys. Mukit pysyvät vielä hyppysissä, mutta ainainen paleleminen on saanut aikaan sen, että lihakset on kai jotenkin jumissa, ja päätä on alkanut särkeä erilailla kuin yleensä.
Siitä erilaisuudesta siis päättelen että on jotain kylmäjuttua.

Kyllä tämä alkaa suoraan sanottuna kyllästyttää. Kaunis auringonpaiste menee ihan hukkaan. Kun lauhtuu, alkaa tuulemaan ja aurinko menee pilveen - niin siinä käy.

Sitäpaitsi lapset alkavat olla kiukkuisia - väsymystä tai sitten sitä että ollaan koko ajan nokatusten..

Ja polttopuuvarasto hupenee pelottavan nopeasti.

Tämän piti olla ihan positiivinen kirjoitus.. Ainakin päivä pitenee sellaista vauhtia, että ei meinaa perässä pysyä. Aikaisin taksille saattaessa näkee jo ihan hyvin!
Nyt on ihan parin päivän päässä että mennään eteläläisten ohi päivän pituudessa ü

Maahiska kirjoitti...

Kyllä alkaa täälläkin hermo kiristyä pikkuhiljaa. Minun on tosi vaikea kiivetä yläkertaan mutta sinne on mentävä monta kertaa päivässä - alakerran vessa on jäässä. Ja nukutaan ylhäällä ettei jäädytä. Tän talon eristykset on täysin suositusten ja piirrosten mukaiset, emme tajua miksi se kylmä vaan tulee ja tulee. Eiköä voi eristää lisääkään, paitsi itseään huopatöppösin ja uggein....

Mutta totta puhut, ihanaa kun on valoisat aamut!!!!