keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kahden kerroksen väkeä


day 26. a photo of your favorite weekend
Tässä keskiaikaviikonloppukuva, markkinoilta. Jostain syystä tällaiset viikonloput irroittamat kantapäät maasta ja asentavat pienet mutta kestävät siivet selkään.

Viime yön nukuimme yläkerrassa kamiinan kupeessa. Kissat kävivät ihmettelemässä isäntäväen omituisia tapoja pitkin yötä, eivät meinanneet ottaa uskoakseen että niin voi tehdä. Kahden kerroksen väkeä on muuten suosikkisarjojani kautta aikojen, jo lapsena sitä tuli katsottua.

Tänään on aikomus lähteä katsomaan kuinka sievä violettitukkainen parturityttö luo teinillemme uuden imagon. Poika ei tahdo mennä yksin, kuulemma tarvitsee äitiä siellä :) Ihanaa. Tähän saakka olen parturoinut koko perheen hiukset ja hyvin on mennyt, saa nähdä tuleeko tästä uusi tapa Isoveikan kohdalla... hän sai rahat parturia varten mummilta - ehdotin ukkelille fiksuna että parturoin kyllä maksustakin, mutta.... ;P Tämä hiustenleikkuutaito on peruja isältäni, hän parturoi koko kulmakunnan aikoinaan - maksu oli "kaksi markkaa josta saa yhden takaisin".

Lopuksi aivan näihin asioihin kuulumaton video. Mutta paastokevät on koittanut, iltaisin Pakomios Suuren rukoussääntö Miehen kanssa ja Efraim Syyrialainen, aivan itselleni. Äiti Kristodulin blogissa mainitseman korjauksen mukaisesti tosin.


Juuste lõikamine on minu hobi ;=) Enam minu poeg ei meeldi see stiili. Tal on pikad ja lokkis, nii tugevad juuksed, et ma olen tõesti lihtsam. Kuid... ta on nüüd suur mees :S

2 kommenttia:

Hanna/Ruojuatar kirjoitti...

Leikkasit mun hiukset aina liian lyhyeksi.... :D

Maahiska kirjoitti...

Sekin on perinnöllistä, usko pois ;P