maanantai 31. tammikuuta 2011


Virvatuli muisti minua tunnustuksella ,kiitos tästä :) Palkintoon kuuluu kuulemma myös haaste: Tunnustuksen saajan tulee kertoa itsestään 7 faktaa ja jakaa tätä eteenpäin 15 blogille. Apuva, ei kiitos niin monelle blogille eihän? Oikeastaan olisin iloinen jos itse kukin inspiroituisi tästä ja tempaisi haasteen matkaansa omin neuvoin! Kuten Virvatulikin poikkean hieman ruodusta ja laitan seitsemän paikkaa jotka ovat minulle jollain erityisellä tapaa tärkeitä (luostarit jätän pois, koska ne varmaan jo tiedättekin.... ;D):

Kypärämäen kirkko - täällä minut on kuulemma kastettu :)

Langinkoski, Kotka. Tähän samaan kuuluu Koivula/Siikakoski, Karhula ... :) en vain löytänyt kuvaa tähän hätään

Satun yrttitarha, Pornaisissa....

Jyväskylän ortodoksinen kirkko

Ateneum

Rosalan viikinkikeskus

Keskussairaala, Jyväskylä: synnytyssali! Kiitos Tyttärelle kuvasta, jonka hän näppärästi onki minulle KSSHP:n sivulta ;)

Tähtsad/armsad kohti maailmas peab õigesti mõtlema: kloostrid ma jätsin ära, sest püan näidata midagi uut :)

3 kommenttia:

Virvatuli kirjoitti...

Olipas mukava tehdä valokuvamatka elämäsi paikkoihin! Synnytyssali olisi ilman muuta kuulunut minunkin kuviini jos vain olisin älynnyt... Tuo viikinkikeskus kuulostaa kiehtovalta! Missä päin on Rosala?

HUVIlassa kirjoitti...

Hmm... aika vaikuttavia paikkoja Sinun listalla. Minulla ei varmaankaan löytyisi edes kuvia kaikista tärkeistä paikoista!

Maahiska kirjoitti...

Rosala on saaressa, Hiittisissä. http://www.rosala-viking-centre.com/sijainti.htm Ihana paikka. Sinne olemme menossa lähivuosina työnäytöksiä pitämään. Pitää vaan saada tuo ahjonrahja valmiiksi...
Mietin pitkään mitä kuvia voisi laittaa, kun käytössä ei ollut omat kuvakansiot, netistä etsin. Aikasten hyvin löysinkin :)