sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Jaksa unelmoida...... ja ilahtua kauneudesta... Katsoin eilen uudenvuodenkonsertin ja tulin iloiseksi. Olin jälleen niin sairas että makasin peiton alla itkemässä. Silti lapsuudenaikainen unelma tanssista lohdutti. Koko lapsuuteni näitä tansseja katsoin suljettujen silmäluomieni takana, ennen unta.
Etsin netistä kuumeisesti kuvia noista puvuista, etsin videoita konsertista ja viimein illalla tärppäsi. Pysäytin kuvan, kopioin ja käsittelin fotarilla voimanlähteekseni. Puvustuksen on suunnitellut Johan Engels.

Olen nii haige olnud, ainult maganud ja nutnud :( Aga ilu ei minu maailmast kao. Nüüd uus päev, jõuan võib-olla midagi teha.

3 kommenttia:

Virvatuli kirjoitti...

Kaunista! Voimia sinulle. Kävin tuossa aamulla pitkästä aikaa liturgiassa ja voimaannuin. Samalla muistin, etten ole toviin piipahtanut blogissasi. Tuokoon uusi vuosi mukanaan paljon hyviä päiviä, iloa, onnea ja sitä syvää mielekkyyttä, jota rakkauden täyttämä elämä antaa.

Maria kirjoitti...

Minäkin koin lapsuuden tunnelmia eilen kun kuuntelin tuota konserttia!Oikein hyvää uuden vuoden alkua sinulle Maahiska ystäväni♥

Lissu kirjoitti...

Toivottavasti olet pian satumaa-kunnossa!! Haleja