sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Huomista odotellessa, kotona jälleen

Kotiuduin kirkon ja kirkkokahvien kautta (vanha seurakuntasali on nyt niin nätti!). On hyvä tavata ystäviä, päästä ehtoolliselle, sytyttää tuohuksia... jos joku vain nostaisi Jyväskylää itähelmasta ja valuttaisi sen vaivihkaa lähemmäs Keuruuta niin olisin perin onnellinen. Tsasouna-asiamme on seissyt metsänomistajan perhettä kohdanneen surun vuoksi. Saa nähdä milloin etenee. Puut ehtii vielä kaataa helmikuussakin.
On hyvä mieli viikonlopusta, vaikka jalat muistuttavat eilisestä 10 kilometrin kävelystä aika topakasti (jos teillä on konsteja tulehtuneisiin akillesjänteisiin niin kertokaa ihmeessä). Kotimatkalla koko porukka oli niin ajatuksissaan että ajelimme vahingossa Kuohun lähteen ohi. Täytyy lipikoida nyt kaivovettä ja samovaarissa selkiytynyttä keitettyä. Käyhän sekin jonkin aikaa, muutaman päivän kuluttua päästään uudestaan virtaavien vetten ääreen.

Sitten voi-ei-osioon: sen lisäksi että haluaisin Kansallisteatteriin Idioottia katsomaan, ja Oopperaan moikkaamaan ystäviä, niin ihan satapakko on päästä Keitele Jazziin heinäkuussa. Sinne tulee nimittäin Jethro Tull. Mistä ihmeestä revin tuohta kaikkeen? Voi-eihin kuuluu myös ylihuominen leikkaus: mitä enemmän ajattelen sitä kurjemmalta ajatus siitä tuntuu.

Seuraavaksi iloisempia asioita eli päivän haastekuva:

day 9. a photo of your family
Kuvassa Vävymies, Vanhempi Tytär, Nuorempi Tytär, Isoveikka, Arne, minä itse, Mies ja lattialla kököttää Ilovalmari. Kuva otettu tänäaamuna, kiitos kameran itselaukaisimelle! Kuvasta puuttuu toinen Vävymies, Sisko, Tyttöjen Isä, Veljenpoika, .... juu, lisäksi puuttuvat mm. Appivanhemmat ja Isomummi. Meillä on iso perhe!

Isoveikka kävi eilen Jyväskylän keskustassa bolottamassa ja tienasi hienosti uusia temppuvälineitä varten. Ihana pelottomuus, tahto ja taito! Nämä kuvat otin kotosalla ilta-auringossa.

Huomenna täytyy pakata sairaalaa varten, laittaa korutyöt tärkeysjärjestykseen työpöydälle odottamaan, käydä kaupassa ruokaostoksilla ja halia perhettä. Tänään aion vain lukea kunnes nukahdan. Ai niin, sain kukallisen mummokärryn! Kyllä nyt kelpaa matkustella.
Hih-kategoriaan luokittautuu eräs Asia, jonka sain vihdoin Hankittua ja Jonka olemassaolo Riemastuttaa minua Tavattomasti. Siitä uudestaan 10.2. - miten voikaan osua just nappiin joskus joku juttu...

Kirikus oli jälle nii hea, päike paistis, kohtusime söbrad. Eile meie poeg sai 74 eurot diabologa Jyväskylä kesklinnas! Ta on julge ja osav noormees.

1 kommentti:

Sisko kirjoitti...

Printtaan tuon perhekuvan töissä seinälle :) Hyvä otos!