tiistai 26. lokakuuta 2010

Onneksi ajatuskuplat ei näy!

Joskus mietin mitä ihmiset oikeasti miettivät tuolla kulkiessaan. Jos mietinnät ovat yhtä laadukkaita kuin omani niin ei taida menettää mitään vaikkei tiedäkään?

Työnnän Arnen rattaita Jyväskylän kävelykadulla: dimdidam-kuinka saisin rikki kookospähkinän... Ekolo! .. pesupähkinöitä, rippudirappudi daa daa ei voi mennä vaunuillaa-laa....---- kookospähkinän..... Työnnän rattaita sohjossa yliopistolla: Laa laa laa.... pai! PAI! Laalaa, auto tulee tullee tullee oivoi...kylläpä on fiksun näköisiä ihmsiä tuolla aulassaaaaaaaaa- yksi huitoo fiksusti - fiksustifiksusti fisufisu oispa kesä--laalaa...Lykin rattaita kirpparilla hyllyjen välissä: Takki takki takki-dii-takki-daa, daa daa harasoo.. oivoi liian iso ei mahu mukkaan.... oispatiolllunna kiva, kookospähkinää....

Ainoa puolustukseni on, etten ole akateemisesti sivistynyt henkilö? Tai se, että lastenrattaat+naisen aivot eivät ole se verbaalisesti luovin yhdistelmä?

Kävin Arnen kanssa tänään kylässä; siellä toinen pieni, mutta neiti-ihminen, puri häntä varpaaseen :) Nuorta lempeä, oi! meillä oli hurjan mukavaa jälleen. Kävelimme ainakin satamiljoonaa kilometriä ja oikeasti ajattelin hetkittäin että Jyväskylä on jotenkin kutistunut. Damdidaa.


Kotiinpaluu ja saunassa valot! Siellä valu kuivuu, toivomme mukaan. Ja lämminvesivaraaja meni juuri rikki. Onneksi on puuhella ja kylmää vettä jota lämmittää! Boileri ei ole oikein kärryillä parhaasta ajoituksesta. Huomenna katsomme kuinka valu kuivuu ja pohdimme tulevia sessioita - sisäkaton laudoitusta, eristeitä ja ponttilautaa sekä palahuopaa. Eipä aikaakaan kun pääsemme lauteisiin ja kiukaaseen saakka, nam!

3 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Heh, tämä oli hauska. Sulla menee selvästi lujaa! :) Pitääkin oikein joskus tarkkailla, mitä päässä liikkuu kun on kylillä. Ja miten soma sauna, voih.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kuulisitpa mitä minä mietin kävellessäni. Heh heh, kaikki ei aina olisi julkaisukelpoista.

Maahiska kirjoitti...

Jouduin hieman sensuroimaan noita ajtuskupliani minäkin :D Joskus ja varsinkin kirkossa tuleee ajateltua kaikkea omituista vaikka pitäisi olla aikuinen ihminen.