sunnuntai 29. elokuuta 2010

Paastosunnuntai?Tänään olisi ollut Johannes Edelläkävijän mestaus, siis paastopäivä sunnuntaista huolimatta. Meillä ei ollut herkkuja (jos ei työpullia lasketa?) mutta hommia oli sitäkin enemmän - käykö se paastosta? Kiipesimme katolle poistamaan valukehikot ja muovit ja styroksit (yksi kaamea tukki tipahti omia aikojaan pihan puolelle, mutta ei jäänyt edes pyörä alle, sentään!) todetaksemme että siitäpä tuli hieno, kerrassaan mainio. Olisi saanut olla hiukan korkeampi mutta meillä oli tavaraa vain 50 kiloa. Jo sen raahaaminen (plus vesi!) katolle 9 metrin korkeuteen on uroteko.Kalaa tuli jälleen kiitettävästi, kuvassa iso ahven by Valo Ilmari - tosin päättömänä ja pussissa, mutta kummiskin.Puukatos on edennyt myös hyvin, huomenna on koruntekopäivä. Ehkä tuohon voisi huomenna naputtaa jokusen lankun... Moottorisaha sanoi tänään njet njet, eli käsipelillä pitäisi edetä eikä huvittaisi. Ehkä sahaan rannekorun tankoja ja vietän laatuaikaa työhuoneella. Ja kello kahdelta on lääkäri, akillesjänteet paukkuen sinne menen.

2 kommenttia:

mari kirjoitti...

Kävin kurkkimassa Kurkipellon pajaa.
Olemme etsineet mieheni kanssa uusia vihkisormuksia nyt kun liittomme on 10-vuotinen. Naimisiin mennessä oltiin niin nuoria ja hoikkasormisia, ettei ne vanhat enää meille mahdu.
Mies on enemmän keskiaika- ja viikinki-intoinen kuin minä, mutta kyllä minäkin haluaisin mielelläni jotakin sen tyylistä sormessani kantaa.
Ehkäpä jonakin päivänä löydämme sinun pajaltasi molempia miellyttävät kappaleet!

Maahiska kirjoitti...

Meiltä voi tilata myös oman maun mukaan, laita vaikka kuvia tulemaan ja suunnitellaan niistä yhdessä?