perjantai 6. elokuuta 2010

Kissa kalassa
Vesi on laskenut järvessä tosi paljon, ranta pakenee niin ettei laiturit perässä pysy. Kävimme noukkimassa järvestä 15 kalaa, lisäksi kolme karkasi ja ne olivat tietysti juuri ne isoimmat ja hienoimmat ;) Otto-kissa naukui rannalla joten Hänet oli pakko hakea mukaan - airoa pitkin asteli veneeseen kuin kuningas ja saikin vaivan palkaksi viisi kalaa... kuinkahan monta kalaa tuohon olisi vielä mahtunutkaan... Kotiin jäi silti tuliaisiksi kymmenen ahventa.

Tänään olen ollut muutenkin ihme luontoihminen: olen poistanut kaksi punkkia kissoilta (ikinä ennen edes uskaltanut katsoakaan onko niillä sellaisia!!) (Yäk!!!) ja opin soutamaan! Ihan ensimmäistä kertaa siis airoissa, kypsässä liki 44 vuoden iässä!Äitin Otto...Lisäksi ilmoitusluontoinen asia: Mies aloitti virallisesti ortodoksisen teologian perusopinnot Tänään :)

5 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Oi mikä hieno kissa! :) Ja mahtava kalasaalis, josta voi olla kade, mie oon :). Minkälaisesta paikasta saitte ahvenia, matala vai syvä ym.? Mihin aikaan päivästä?

Ja onnea miehelle opintoihin! Ja sinulle, olikin aika soutaa ;).

Maahiska kirjoitti...

Ahvenet ottivat onkeen 2-3-m syvyisessä tyynessä niemennokassa, matoa uitettiin metrin syvyydessä. Siinä oli ahvenruohoa paljon, tai jotain sellaista pitkää kasvia. Kalaa tuli niin että nauratti - liian helppoa! Parvi oli iso ja kaikki kalat tulivat yksi toisensa perään :-D

Iltaongella on aivan parasta, yhdeksän maissa.

Ruostevilla kirjoitti...

Hurmaava Otto!

Pellon pientareella kirjoitti...

Kiitos neuvosta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea kalasaalis ja mahtava kissa ! Oli varmasti hieno tunnelma. Täällä kuivalla maalla ei voi kuin ihailla tuollaisia kuvia. Onnea myös miehellesi opiskeluun ! Terveisin Reija