torstai 3. kesäkuuta 2010

Kevätjuhla


Tämän ruusun Valo sai eskarista, todistuksen kera.

Piti eilenkin hieman itkeä tirauttaa, Ilovalmarin kevätjuhlassa lapset esittivät eskarivuoden aikana oppimiaan lauluja ja taitoja niin innokkaasti ja liikuttavasti. Mikä siinä on että jokainen taitekohta pitää kastella kyynelillä...

Eskarin väki oli niin ihanaa, tämä vuosi meni kuin siivillä ja ainoastaan kerran ukkeli tuli kotiin hieman itkien. Oli joku taksissa "sanonut tyhmästi" - sekään ei siis johtunut eskarista. Jokainen uusi opittu asia tuli iloisesti ja meluisasti kotiväenkin tietoon, kummalliset puheenaiheet saattoi jäljittää eskarikeskusteluihin (Jumalalla ei oo lapasia? En tosin muista miten tuohon oli päädytty...), kellonajat ja yhteenlaskut harjoiteltiin moneen kertaan kotonakin. Eilen vasta tajusin miten hienoa työtä eskarissa tehdään. Kiitosruusu kuuluu siis Kuuselanrinteen päiväkodin väelle!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Palju õnne!!! Minu Elisabet sai ka täna esimese klassi läbi ja tõi koju kiituskirja ja hea tunnistuse!

Maria kirjoitti...

Nyt oikein ihanaa touhukasta kesää tulevalle koululaiselle eskarin "suorittaneelle"!Kaunis postaus hienon saavutuksen johdosta.

Maahiska kirjoitti...

Aitäh Heli ja palju õnne teil ka! Lapsed kasvavad nii kiiresti.. eile õhtul vaatasin magavat Valo ja ma ei tea kuidas maa peal, temast on saanud äkki umbes pikk!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos Maria toivotukset menivät perille! Ihmeellistä ettei tarvitse kömpiä aamuisin seitsemältä ylös.......:D