keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Ihmeenihanat orvokit!Olenko kulkenut silmät kiinni vai mitä, mutten ole ikinä nähnyt näin ihania orvokkeja. Nyt hankin niitä monta laatikollista, osan vien Äitin haudalle. Väri on sellainen hempeä roosa/oranssi/lila ja vielä jotain määrittelemätöntä, malvaa ehkä.

Tänään on ollut nihkeä päivä, ajatus ei kulje ja työt ei suju. Ajelin nurmea ja ripottelin katetta kasvimaalle, ensi yöksi on luvattu hallaa :(

Olen kuitenkin viilannut lusikoita, tehnyt ruokaa, siivonnut olohuonetta, asentanut sinne uuden ihanan tilkkupeitteen (jonka sain mainiolta kirpparilta Oriveden keskustasta eilen!) ja istuttanut orvokkeja laatikoihin. Olen myös värjännyt hiuksiani (otsatukkaa lähinnä) ja suunnitellut erästä korttia. Eihän tämä ihan tyhmä päivä sitten ollutkaan.

Huomenna on ystävän puutarha telkkarissa! Lisäksi nuoremman Tyttären kummitäti on siinä esittelemässä kesäpihaansa!!!!

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Nuo orvokit tuoksuvat varmasti keijuille:) -nihkeäksi päiväksi -sinulla on ollut tosi puuhakas päivä.Täytyypä katsoa huomenna telkkaria-miltä kanavalta tuo puutarhajutttu tulee?Kaston niin harvoin mitään nykyään.

Heli kirjoitti...

On ka väga eriline värv! Minul on viimasel ajal kadunud igasugune tahtmine tööd teha, teen, teen ja valmis ei saa:)

Maahiska kirjoitti...

Maria: koomoselta tuleepi - se on sitten se yrttitarha jossa tapasin Mieheni :)

Heli: mul on ka olnud nii kiire et ma ei ole jaksanut midagi lõngatööd teha. Täna reisime Akaale ja reisil üritan nõelkinnas sokid valmiks saada...

ii kirjoitti...

En mäkään ole nähnyt ennen tuon värisiä orvokkeja. Mahtaa olla jokin uusi väri, hauskoja.