sunnuntai 30. toukokuuta 2010

KolmetoistaIsoveikka täytti tänään kolmetoista ja aamulla oli mopo sängyn vieressä - voi sitä ilmettä! Pellolla on nyt rouhean kurainen ura ja paras huppari pitää kai ensin piiskata puhtaaksi ennen kuin sitä voi laittaa koneeseen... Lahja niin toivottu kuin olla vain voi. Mutta tuli myös harmi: öljy alkoi vuotaa, joku ihmeen nippeli halki. Huomenna korjataan, ajo jatkuu!Rintakoru vaiheessa: valoaukot sahattu. Mies tekee siunattua sunnuntaityötä ;) Minä jatkan keppieni tuunaamista.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onnea pojan äidille! 13vuotta äitiyttä mopomiehen rinnalla!Oma ainoa poikani täyttää marraskuun päivänä samanverran! 1997 oli hyvä vuosi: )

Anonyymi kirjoitti...

...katsoin että siinäpä on naisellisen näköinen nyrkkirauta...:D
ja on mopoilijakin ihana!!
T. Vesangan nyymi

ii kirjoitti...

Voi mikä onnenpoika! Minä sain mopon vasta, kun itse sellaisen hankin joskus lähemmäs 30-vuotiaana :D Mutta kyllä siitäkin sitten kura ja öljy roiskuivat sinne tänne, heh. Harmi, että se on ollut nyt jo useamman vuoden moottorivikainen.

Maahiska kirjoitti...

Maria: minulle 1997 oli kamala vuosi erinäisistä syistä, mutta siitäkin selvittiin. Sainhan ihanan lapsen - ja ilmaisukasvatuksen appronkin suoritin samaan syssyyn. Mutta ihmeellistä, hänhän on ehta TEINI nyt!!!

Nyymille tiedoksi: jos tarviit voin tehä sulle sievän nyrkkiraudan :-p Rauhaarakastavana tosin toivon että sitä käytettäisiin lähinnä porkkanoiden raastamiseen ja ruisleivän pistelyyn!

Ii: Haaveilin yhteen aikaan moottoripyörästä, mutta en enää... Islanninhevonen olisi kivempi :D

Mopo on nyt korjattu - helpotuksen huokaus!