tiistai 27. huhtikuuta 2010

Sataa, sataa ropisee...

Olen tehnyt lisää koruja, nyt aivan pieniäkin. Saavat mm. Priskillat, Marinat ja Johannatkin omat riipuksensa :) Mitään pehmeitä käsitöitä en tänäänkään ole keksinyt, vaikka selasin kirjastossa lehtiä. Olen jopa lainannut monia ihania kirjoja (pitsi, jämälangat, huovutus, tilkkutyöt...) mutta nyt ei sytytä. Sen sijaan uudet koruideat pyörivät mielessä. Isomummille pitää suunnitella rintarossi 90-vuotislahjaksi, viktoriaaniseen/edvardiaaniseen tyyliin, lisäksi etsin myös vintagekorujen kuvia... Lasten Keuruu-koru on mielessä, kunhan vain saisin aikaiseksi piirtää sen puhtaaksi niin pääsisi sahailemaan...

Nyt minulla on mp-kolmosellinen eestiläistä musiikkia,; tuskin maltan odottaa seuraavaa tiskivuoroani! :-D Ja sain tallennettua tänään kaikki Nael kummi- jaksotkin!

Arnemies Porkkakoski pääsi eilen ulkoilemaan ensimmäistä kertaa, siis ihan keinuun ja hiekkalaatikolle! Siitä tohkeissani ostin tulevaa viikonloppua varten jo lapion, ämpärin sekä pienen mutta vihreän kuorma-auton!

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ikooniehete tegemine on Sul ikka nii imeline idee!
Mis see Nael Kummi on?

Lissu kirjoitti...

Lasteen Keuruu -koru. Hieno idea. Tiedàtkòs, ettà minà olen yksi Lasten Keuruu -alkuidean àideistà?

Maahiska kirjoitti...

Hihi Lissu, en ole kuullut "Lasten keuruu"-jutusta tässä yhteydessä, oli vaan puhetta korusta lapsille :) Museon kanssa sitä mietittiin. Mutta Lasten Keuruu on kyllä hyvä idea, kiitos sinullekin!

Heli, Nael kummi on eesti kursus tvs, siin on andekus näitleja Heikki Kinnunen kes sõitab Eestis ja soovib keelt õppima :) See on nii hea! Ja tore, saab naera ka!

Maahiska kirjoitti...

Tuulepealne maa-sari tuleb ka televisioonist, see on samuti hea!

Heli kirjoitti...

Oi, Kinnunen mulle meeldib!
Tuulepealne maa - kas vaatad? Noorena mina vaatasin rohhkem soome kui eesti telekanaleid, mitte ainult ameerika filme ja sarju, vaid kultuurisaateid ja isegi uudised- kõik oli nii põnem meie jaoks!

Maahiska kirjoitti...

Jah, Kinnunen on väga tore :) Tuulepealne maa on esimene eesti keelne sari Soomes, ma arvan. See on hea ja huvitav.
Eesti histooria on olnud meile peeaegu tundmatu, nüüd Imbi Paju ja Sofi Oksanen ovad see avalik tehned.