maanantai 19. huhtikuuta 2010

Parempaa jo...

Jospa tästä taas nousisin. Päivällä pikakäynti kylillä osoitti ettei astmaatikolla ole asiaa katupölyyn, mutta selvisin siitäkin jo paremmin. Huomenna on uusi kylilläkäynti: pitää käydä ihmettelemässä työnvälityksessä josko menisin johonkin kuntouttavaan hommaan kaupungille. Tuli aika kohtelias kirje aiheesta, vanhustyötä tarjottiin. Saapi nähdä mihin tuuli kääntyy tässä asiassa. Minulla ei ole fyysistä voimaa pyörätuolien työntämiseen ja toisten taluttamiseen - tätähän on jo kokeiltu huonolla menestyksellä (kaaduimme molemmat....... :-D ) - ja sitähän vanhusten ulkoiluttamisessa tarvittaisiin. Muuten olisi hienoa oppia kuuntelemaan ja jututtamaan paikkakunnan mummuja ja pappoja, vaikka hiukan jännittää sellainen. Tuo koulu olisi kyllä lähempänä ja tulen paremmin toimeen lasten kuin vanhusten kanssa. Lasten kanssa on helpompi olla oma hölmö itsensä.

Sain jopa laitettua viikon puhtaat pyykit paikoilleen, tein leipätaikinan nousemaan ja valmistin ruokaa - jälkiruokineen! Mahdan sittenkin olla vielä sairas........

Kameekoruja on valmistunut jo paljon, vielä puuttuu ripustuslenkkejä ja neuloja, pitsinauhoja ja tuotelappuja.....

4 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Näistä tulee kauniita. Kiertelin täällä ensimmäistä kertaa ja ihastelen töitäsi.

Heli kirjoitti...

Küll on imeline, kui nii palju kameesid ühel pildil on! Eriline ja hinge minev ehe, nii kaunid

Anonyymi kirjoitti...

Hei ! Kauniita nuo sinun kameekorusi. Myytkö niitä postitse ? Terveisin Reija Lounais-Suomesta

Maahiska kirjoitti...

Hei Reija, toki myyn :) Voit laittaa s-postia hannele.maahinen@gmail.com niin katsellaan mitä noista on vapaana. Olen tekemässä lisääkin, mutta valmistuvat vasta ensi viikolla.