lauantai 17. huhtikuuta 2010

Lunta!!!???

Yhtäkkiä alkoi sataa lunta, tuuli poikittain yli pellon ja nyt sitä lunta vaan riittää ja riittää. Onkohan se tuhkaa vai lunta, hm..... Mutta minä nukuin sohvalla villat korvissa ja unohdin hoitaa uunia. Iltapäiväinen kylilläkäynti uuvutti poloisen täysin. Astma ei ole kiva kaveri ja astmaisen ei pitäisi myöskään tehdä eilen mainostamiani vahanpolttotöitä kotikeittiössä - huraa kaikille älynystyröilleni :/ Jos olo ei tästä kohene on lähdettävä hengittelemään arvauskeskukseen, ja sekin on kurjaa.

Mutta lapsipa rakensi avaruuden eskarissa, sentään.

2 kommenttia:

Telle kirjoitti...

Astmaatikko täälläkin. Eipä tuo tuhkapilvi vielä ole haitannut, paitsi veljeäni jonka piti huomenna lähteä Turkkiin, matkat peruttu.
Kiitos sinulle vedoksesta, tuli perille. Mietin, vienkö kirkkoon siunattavaksi, olisiko niin parempi?

Maahiska kirjoitti...

Juuri totesimme että köyhällä on nyt huoleton olo: kun ei ole varaa matkustella niin ei ole tuhkaongelmaakaan....:D Monilla varmasti on mennyt elämä sekaisin, kuvittelisin että aika usealla ihmisellä on lapsia, synnytyksiä, puolisoita, sairauksia tms. jotka murehduttavat nyt tuhkan vuoksi. Mutta meillä ei tule muuta kuin lunta, sentään...

En tiedä, vedoshan ei ole aivan "ikoni" sanan varsinaisessa merkityksessä, voisiko sitä siunata. Ehkä sen voi siunata kotioloissa kun pappi piipahtaa, samalla kun siunaa kodin tms? Mutta ehkei alttarissa? Voithan toki kysyä - olisihan se hienoa ;)

Yritämme perehtyä puunkadon oikeaan ajankohtaan ja muihinkin käsinveiston salaisuuksiin tämän kesän mittaan. Jännittävää! :)