maanantai 15. helmikuuta 2010

Pesintäaika?

Kai se on jo kevät, kun tämä emäntä värkkää pesiä. Isot helmet ovat jo loppu, mutta pieniä onneksi on vielä! (Jos ken haluaa, on riipuksen hinta 8e ja korvisten 12e, lisäksi tietysti toimituskulut. Saa myös hopeisena tai pronssisena, hintaa hiukan lisää sitten hopeasta)
Eilen oli aivan ihana kirkkopäivä, aamulla liturgia ja iltapäivällä Sovintosunnuntain ehtoopalvelus. Siinä välissä lapset laskivat mäkeä ja saatiin vielä blinejä ja kaikenlaisia herkkuja seurakuntasalissa. Ehtoopalvelus jännitti minua kovasti etukäteen kun en oikein tiennyt miten siellä toimitaan, mutta niinhän se meni luontevasti ja kauniisti. Oli helpottavaa huomata etten ollut ainut joka putosi kärryiltä ;)
Pyydän anteeksi teiltäkin, joita vastaan olen rikkonut tietoisesti tai tietämättäni.


Näin on siis paastokevät koittanut.

5 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Hei Maahiska!

Anteeksi ja hyvää pastonmatkaa!

T: Kata

Pellon pientareella kirjoitti...

Kauniita koruja. Onko teidän tuotteita muuten ylipäätään jossain myytävänä? Esim. joku yksinkertainen pronssisormus tms. kiinnostaisi. Jos haluat voit laittaa sähköpostillakin posti@pellonpientareella.com.

Maahiska kirjoitti...

Koruja tehdään tilauksesta, samoin kuin pehmeitä töitä :)

Heli kirjoitti...

Ah, millised pesad ja munad! Nii see kevad tuleb, paastuaja ja linnupesadega. Väga.väga ilus disain!

Maahiska kirjoitti...

Pärlikanan pesad :) Leidsin see mudel netist, aga ma teen omal viisil. Nüüd on ka söögilaual töökoda, diivani laud on ju ammu reserveeritud pehmeel käsitööle :-D