perjantai 15. tammikuuta 2010

Tanssii suksien kanssa...

Iltapäivällä teimme hiihtolenkin, tai oikeastaan eestaasmenon suksien kera. Minä en toki hiihtänyt, mutta kuvasin omituisia eläimenjälkiä. Välillä sain kantaa suksia, kun miehet laskettelivat tandemina.

Olikohan tässä meno-paluulipun lunastanut isokäpäläinen jänis vai mikä? Ja miten voi saada röntgenkuvia jäniksenjäljistä??? Helpostihan tuota, näemmä.*****************
ps. Päivän yllätyslöytö: Kirpparilta tarttui mukaan Friitalan pitkä mokkatakki (70-lukuinen?) ja mustat huopikkaat yhteishintaan yksi euro!3 kommenttia:

Pankin talkkari kirjoitti...

Olenkin odottanut että blogeihin ilmestyisi huurrekuvia viime päivien upeista maisemista. Ihmeen vähän niitä olen kuitenkaan vielä löytänyt.

Täällä sentään muutama! Alempana muutama ihan upea yksityiskohta. Harmitti, että itse en ehtinyt koulultani lainkaan kameran varteen, ja tänään näyttää tuuli vieneen kaiken. Kaiken!
Miksei se voinut antaa olla, edes kuusikaan viikkoa tätä satua ja unelmaa..

Maahiska kirjoitti...

Voi kun mulla ois kunnon kamera jolla voisin tallentaa noita yksityiskohtia. olen useampana aamuna ja yönäkin käynyt ulkona tuon pikkudigin kanssa mutta niin paljon kuvaamatta jää :/

Hauskaa oli erityisesti se kuinka haurasta ja katoavaista oli juuri sellainen suurikiteinen höttölumi - hiukan kun päin katsoi niin jo hajosi.

Tänään en ehdi jäljittämään supikoiraa enempää, mutta toivottavasti saan jäljistäkin kuvia vielä ensi viikolla. Tai jos löytäisin taas meidän ilveksen, se olisi hienoa :)

Pankin talkkari kirjoitti...

Ai niin, tuo kirppislöytö ihan huippu.
Joskus sattuu vaan hyvä mäihä. Useimmin ei ü