lauantai 23. tammikuuta 2010

Katarina kakkonen

Tein nyt myös pään yli pujotettavia kauluksia Katarinan malliin :) Pidän näitä kotonakin, kun on hitusen vilu - ulkomittari paukkuu -26, sisälämmöstä en sano mitään... Ei kutita, ei kirvele, on lämmin ja mukava ja mikä tärkeintä, piilottaa orastavan kaksoisleuan! Skannasin myös sen oikean kuvan Katarinasta tähän. Tuon kortin olen ostanut joskus 14-vuotiaana Turusta, kesäreissulla.

Mutta pian lanka loppuu, kiirehdin tästä taas kutomaan! ;-)

8 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Vähänkö hienoja! Oletpa sinä ahkera (ja taitava). Ja tosi hieno tuo alempi kuva sinusta, upeasti muokattu vanhahtavaksi!

Pellon pientareella kirjoitti...

ps. ja todella vangitseva katse tuossa kuvassasi, jotenkin syvä ja arvoituksellinen, mystinen suorastaan.

Maahiska kirjoitti...

Yhdennäköisyys Mona Lisan kanssa on ilmiselvä :-D Minulla on ongelma: lanka loppui ja on sunnuntai, apuva mitäs minä nyt teen??? Työhuoneessa on kilopäin lankoja mutta kaikki väärän laisia!!!

Pellon pientareella kirjoitti...

Mene ulos! Hiihtämään, luistelemaan, kävelemään, lumikenkäilemään... :).

Maahiska kirjoitti...

Osuitpa onkeen, sen aion tehdäkin. Meinaan että pitää etsiä yksi kadonnut jäkismaila hangen alta, laittaa tivuille ruokaa ja ja lapioida kulkureitti huussille:) Toivottavasti vain kiusalliset naapurit ovat saaneet tarpeekseen moottorikelkkansa ja enduronsa pärryttämisestä........:/ Luonnon rauhaa, sanon minä!

Maahiska kirjoitti...

= en osaa hiihtää, en enää edes yritä. En pysty luistelemaan vammani vuoksi, En omista myöskään lumikenkiä! :p Ja en pysty tarpomaan hangessa, vammani vuoksi.........:/ Onneksi voi vain olla ja kävellä!

Telle kirjoitti...

Mikä vamma? Jos ihminen on noin luova kuin sinä olet, niin vammahan on sinun rikkautesi.

Maahiska kirjoitti...

Tuo häntäluuvamma mm. Se joka on luksoitunut väärään asentoon ja kaikenlainen heiluminen aiheuttaa kipua. Olen sentään oppinut uimaan sammakkoa jalat ristissä... Sitä ei voine tehdä noilla talvivälineillä :-D Ja onneksi olen pystynyt pyöräilemään jo hiukan, se oli mahtavaa (pystyin tekemään kolme pientä pyöräilylenkkiä viime kesänä)