maanantai 25. tammikuuta 2010

-13 ja......... :/

En olisi uskonut että kylppärin putket jäätyy näilläkin asteilla. Tai jos vain olisin uskonut että saattaahan noin käydäkin. Heräsin kolmen jälkeen sellaiseen erityiseen hiljaisuuteen... Laitoin keittiön hanat tiputtamaan ettei niillekin käy köpelösti.

Olen päivittänyt naamakirjaa ja selaillut blogeja. Ensin toki luin (Zinaida Lindénin kirjaa Kirjeitä Japanista - hyvä) ja söin kulhollisen pähkinöitä, kuuntelin jopa hetken äänikirjaa (Muumilaakson marraskuu) mutta se juuttui johonkin kohtaan hokemaan "muo-muo-muo-muo" möreällä äänellä (taas on cd-soitin vinossa siis) joten katsoin parhaaksi nousta ylös ja maksaa laskuja (joita taas riitti) ja kohtahan onkin aika jo herätä.

Rähmä.

Sain poltettua viimeiset kirjaan menevät kuvat ja voin lähettää ne kustantamoon heti aamulla. Työkkärin aika on klo 11, hiukan jo säälittää etukäteen kun ei minulle mitään mahda sillä saralla. Mitähän uusi laki sanoo? Virkalijaparka, saa harmaita ohimoilleen vuokseni.

Kolme kissahavaintoa tänä aamuna: Yksi kissa kuorsaa (lienee Musti). Joku kissa oksensi jossain. Joku kissa on kakkinut johonkin. Bingo.

Yritin löytää tähän jonkun kivan kuvan sentään. Posti toi taannoin kirjapaketin, josta kuoriutui mm. ihana Tine Solheimin kirja Leikkiä langoilla!

ps. Lähettäkää lämpimiä ajatuksia Rimalle.

Ja toinen ps. Miksi en kirjoita mitään oikeista surullisista asioista, vaikka kaikkea tapahtuu ympärillä...? Miksen kirjoita mitään syvällistä? Joskus vaan ei voi.

2 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Se on vissiin niin, että kun kovista pakkasista keli lauhtuu, niin silloin jäätyy eniten putkia. Oli siihen jotakin tieteelisiä laskelmiakin, joilla on yritetty ilmiötä selittää (niistä en kyllä tajunnut mitään, kun googletin), mutta putkifirmatkin ovat tämän ilmiön huomanneet.

Voi jestas, että nuo kaulurit on I-HA-NI-A! Aivan hymyilyttävän suloisia!

Muuten, nyt mulla ehkä olisi joku naamakuva, tosin kubistiseen tyylisuuntaan tämä naama parhaiten taipuisi;)

Laitan s-postilla joskus nitä, niin jos vielä jaksat/kehtaat/viitsit tehdä semmoisen taideteoksen.

Suruihin, niihin kirjoittamattomiinkin lähetän nyt *rutistuksen*.

Maahiska kirjoitti...

Juu laita toki kuvia tulemaan! Kaulureitakin voi tilata jos tahtoo, en ole ehtinyt hintaa miettiä, ehkä sellaiset 15e plus langat ja lähetys.

Kiitos ruttauksesta :)