lauantai 14. marraskuuta 2009

Putipuhtaana lauantaina

Käytiin illalla Mäntän uimahallissa pesulla, saunassa, uimassa 100m ja virkistäytymässä kaikin puolin. Vettä tulee nyt hanoista ja boileri on puhdistettu ja makuuhuone siivottu perusteellisesti vaatehyllyjä myöten, matot saatu sen lattialle ja Radamsa (siis vesiautomaatti) on eristetty mölyämästä styroksein. Jipii, nyt pääsee tiskaamaan ja pyykkäämään! Pääsee pesulle!



Illalla naurettiin vielä hauskat kotivideot ja Isoveikka leikki alkuasukasta puhaltelemalla verhotangon läpi kuminpalasia. Tänään Ilovalmari maalasi itselleen ihanat viikset. Sinisellä kestotussilla. Onneksi talossa on reilu pullo Sinolia, ilman suurempia humalatiloja sain putsattua nuo sinänsä mainiot karvankuvat pois....

"Apuva, maalasikkosää sun naamaan viikset mustalla kestotussilla!!!???" "EN!" ... no ei tietystikään, sehän oli sininen........


Edit. klo 21.21 lopetimme juuri Radamsan ilmavaivojen hoitamisen. Siinä vierähti monta ehtoisaa tuntia. Syyllinen löytyi syltt-eikun paineensäätimen mutterista ja liitännästä kaivon sisällä. No NYT se toimii. Eikös niin?

2 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Tunnelmallisen nakoinen makuuhuone. Semmoinen pesa, jonne menee mielellaan.

Kaikennakoista siella on taas viime aikoina tapahtunut. Elamanasenteesi on aina yhta mainio.

Maahiska kirjoitti...

Tervehdys Elena, kiva tavata sinua taas täällä ;) Makuuhuoneeseen on kärrätty nyt rutkasti vällyjä kylmää vastaan: futonin alla on iso villamatto (kersanttienoni peruja vuodelta-yks-ja-kaks), petarin alla paksu ryijy (Miehen papan tekemä muinoin), lakanan päällä taljat ja lisäpeittona karvainen keskiaikaviittani. Melkein tarkenee! Yöpöydän aamulämpö oli toissapäivänä 12 astetta.

Elämänasenteesta vielä - aika ja vastoinkäymiset ovat opettaneet tämän matamin hyvin...