keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Artemisian lailla
... rohkeudesta puheenollen, huusin netistä itselleni etukäteislahjaksi Vreelandin Artemisian :). Siitä riehaantuneena sonnustauduin Pyhän Cecilian tamineisiin, kuten kuvasta näkyy. Kuvan poimin Artemisian tuotannosta ja käänsin peilikuvaksi. Tämä parissa vierähti aamuinen tunti kun en saanut unta. Mies rohisi ja oli kylmän hikinen. Kuumetta ei kuitenkaan ole ja puhe luonnistuu hyvin, kai tuo Tamiflu alkaa purra. Mutta en silti osannut nukkua. Sen sijaan tein niin tyhmästi kuin ikinä.

Söin kokonaisen suklaalevyn kirjaa lukiessani (Saision Pienin yhteinen jaettava). Ja sain taas rytmihäiriöitä. Ei pitäisi syödä suklaata tyhjään vatsaan. Joskus ongelma tulee jo muutaman palan jälkeen vaikka olisin syönyt ruokaakin. Joka tapauksessa tyhmästi tein.

Ja edelleen aiheesta. Olisi ihana omistautua päivät pitkät kuvien teolle. Ilmeisesti tämän ihanan blogipohjani luoja Itkupilli tekee juuri niin - käykää ihmeessä katsomassa hänen kuvakollaasejaan!

4 kommenttia:

Eva Grelsdotter kirjoitti...

mahdottoman hienoja taustakuvia.. harmi että en löytänyt mitään suoraan keskiajan tai renessanssiin soveltuvaa.. olisin heti napannut itselleni myös uuden blogipohjan!

Maahiska kirjoitti...

Etsiskelin myös keskiaikaisuuksia minä. Itkupilli tekee tilauksestakin taustakuvia ja bannereita ym. ja ehkä voisi riemastua ylipäätään kuvamateriaalista, ikäänkuin vaihtokauppana? En ole kysellyt, itsekin tuota miettinyt kyllä. Hän on tosi taiteilija, ihan hiki tulee katsellessa.

Eva Grelsdotter kirjoitti...

nyt musta tuntuu että asiaa tarkemmin mietittyäni oma ploki-pohjani on todella tylsä.. alunperin ajattelin tehdä mahdollisimman neutraalin pohjan.. mutta tylsä se on jos mikä :/. Täytyy jatkaa selailua, jos se mulle sopiva pohja ilmestyisi jostain :D

Maahiska kirjoitti...

Silmät käy ahmimaan kuvia! :-D Aloin tuntea itsenikin peräti nuhjuiseksi vanhan pohjani kanssa, joka sinänsä oli kyllä kiva, mutta jotenkin pitää saada virtaa tähän arkeen nyt - vaikka blogipohjasta!