keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Neulakinnasta, puikkoja ja maalausta...


Vaikka usein tuntuu etten ole tehnyt YHTÄÄN mitään, useimmiten olenkin tehnyt Vaikka mitä. Kaksi päivää olen touhunnut mm. neulakinnaslapasten ja -pipon, viikinkitakin kulkusten ja Ulla-neuleen Ursus-kämmekkäiden parissa (tuunasin niitäkin hiukan...), maalannut ikkunanpokia ja karsinut vatukkoa. Olen suunnitellut tulevaa hiekkatarhaani, kerännyt kukkia, kuivannut minttua, leiponut kakkua ja leipää, mutta en ole siivonnut enkä pyykännyt. Mistä moinen? :-D Olen aloittanut myös syksyn lämmityskauden ja harkinnut villavaatteiden esilleottamista - ihanaa! Tänään keikuin katonrajassa maalaamassa ikkunoita verrattoman kovassa tuulessa - ilman turvajuttuja tietysti... ja totesin olevani hiukan hentoinen myrskyn riepoteltavaksi. Ei niin että olisin vaappunut A-tikkailla, ehei.... hui!

3 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Vau! Ihana lanka kynsikkäissä! Mikä lanka kyseessä?

Maahiska kirjoitti...

Novitan Puro-lankaa on :) Toiseen kynsikkääseen on vahingossa tullut tiuhempi kuvio, huomasin vasta kuvasta :-D aika hellyttävää minulta ;-D ..... ei haitanne menoa?..........?

Elena kirjoitti...

No jos tuo luettelo on ajalle kun "et ole tehnyt mitaan" niin minkalainen kilometrilistan saat aikaan silloin kun olet ollut ahkera? Taitaa olla sama syndrooma eraalla naispuolisella sukulaisellani, joka kuvailee itsensa laiskaksi, mutta tekee kymmenen asiaa siina ajassa kun mina vasta ajattelen ensimmaista, enka mina koe itseani todellakaan mitenkaan laiskaksi.