maanantai 17. elokuuta 2009

Välipäivästä päivää

Eilen juhlittiin, huomenna juhlitaan, tänään ollaan vaan. Ainakin melkein. Säädin Ilovalmarille keskiaikakengät eli naamioin tennarit nahkaisilla karjalanpiirakoilla. Niillä kelvannee kävellä viikonloppuna Hämeen markkinoilla. Tiskatessa huomasin, että ranteessa vuoden verran kantamani kolmikerroksinen helmikoru oli mennyt poikki, siinä oli vain kaksi nauhaa jäljellä. Selvisi sekin mitä se yöllinen rapina lattialla oli aina kun käänsin kylkeä. Ja minähän käänsin, koko yön särki rintarankaa ja oli niin vaikea hengittää ettei pitkään aikaan moista. Aamulla olin kuin zombie, ei kiva. Astmaisen ei ole kiva hengailla jumittuneen rintarangan kanssa. Kun uloshengityskin sattuu, on kipu jo melkoinen.


Lisäksi yöllisiä erikoisefektejä aiheuttivat portailta tippuvat pajupuut ja terassilla pylväitä hakkaavat amppelikasvit - melkoinen myrsky! Aamulla kannoin kaikki kukkaset sisälle, nyt niilläkin alkoi syksy.

Katkaisin loputkin helminauhat ja siirrän ne muistojen joukkoon. Ne tulivat minulle Turkista Tyttären häämatkalta ja olin ajatellut ottaa ne pois kun Vauva syntyy. Ehkä Hän alkaa syntyä jo ensi yönä ;-D Helmistä voin tehdä joskus jotain.....

1 kommentti:

Sarvinainen kirjoitti...

Ei syntynyt Vauva vielä viime yönä ainakaan, vaikka kerran supistikin kipeästi :D