perjantai 20. joulukuuta 2013

Parfymoitua joulujuhlaa

Vietin 50% joulujuhlan jälleen. Käytävässä vilisi kyllä tonttuja ja sellaisia ihan kyllin, ja siellä saattoi hengittää. Deodoranttien lisäksi salissa haisi pyykinhuuhteluaineita meikkejä käsirasvoja hiustuotteita kenkälankkeja kynsilakkoja ... lista lienee paljon pidempi kun en jaksa ajatella mitä kaikkea ihmiset yllensä laittavatkaan päivittäin. Olin aivan punainen ja raappeilla jo alle tunnin kuluttua.

Mutta näin on taas lukuvuosi loppu, aamulla vielä todistusten jako. Valo teki "rakkaalle opelle" (suloista!) lasikuuppakissan. Ihanaa kun meillä on oikea kyläkoulu, lapsia oli juhlassa taas monenmonta, vauvojakin hurumykke. Koulun tulevaisuus siis lienee turvattu eikös joo? Voi miten toivonkaan, niin hieno koulu meillä on. Tiernatyttöperinnekin elää! Se alkoi muutama vuosi sitten (tietääkseni) tässä koulussa ja on siis vakiintunut tytöiksi. Meidän Noel oli mukana vielä sekaryhmässä ja ikimuistoisesti sekoitti Tähtenä kynttilät ja tähdenpätkät... noniin, hän ei kiitä minua tästä muistuttelusta. Tänä vuonna kuvaelman enkeleillä oli muuten tosihienot vermeet! Poikkeuksellisen jylhät mielestäni! Näkemystä!

Valo soitti pianolla Tonttujen jouluyön (olisipa soittanut myös ne variaatiot joita kotona soitteli, se olisi ollut hauskaa!) ja muutkin kylän lahjakkaat lapset pistivät soittimillaan koreasti. Meillä on täällä ystäviä ja tuntuu hyvältä asua täällä - olemme oikeassa paikassa. Vaikka en kaikkia enkä puoliakaan tunnista - voi itku taas kerran! Enkä tunnistanut edes Valoa. Joskus petyn itseeni ihan pahki kun olen tällainen törttö prosopagnostikko, ja vielä osa-aikainen! Tuntisin sitten kaikki tai en ketään! Mutta miksi en omaa lastani tai juuri sitä kivaa naapuria jonka haluaisin tunnistaa?

Kool lõpeb ja puhkus algab - väikese kooli pikka pidu ja hea meel koduteel. Meil on hea elukoht. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joulujuhla oli tosiaan kaunis ja lapset niiiin taitavia! Eläkä huoli vaikket meitä tunnista ;) . Suurinta osaa se tuskin haittaa ja minäkin sujuvasti tulen juttelemaan tunnistit tai et! Miehesi sitten moikkailee meidät muissa ympyröissä :D Terkuin Valon luokkakaverin äiti!

Maahiska kirjoitti...

:) mutta on se vaan hämmentävää... :(