perjantai 20. joulukuuta 2013

Nyhverö 2

Noniin nyt suppilonyhverö yrittää päivitellä blogiaan uudella koneella. Sain työpöydän kohdilleen, tämä kyllä on ihan kamalan näköinen. Missä minun turvallinen vanha käyttikseni on, tai miksikä sitä nyt pitikään kutsuttaman? Olen liian vanha tällaiseen!

Kerron teille, että yläpalkki on vaaleanpunainen ja alapalkki violetti, hätäpäissäni tökkäsin niihin sellaiset värit kun alkajaisiksi tämä tarjosi sellaisia värejä jotta hirvitti kauneudennälkäistä silmääni - ensinnäkään linkkejä ei erottanut taustavärin seasta lainkaan ja koko psykedelian kruunasi neonväritteinen sekamelska reunuksia ja neliöitä ja... no en muista mitä mutta se oli traumaattista. Inhaa. Ketä varten se oli suunniteltu? Sitten pamahti päälle kuin ivanauruna jokin invatoiminto ja kyllä, tunnustan kyllä että olen aivan riittävän vammainen mutta pitääkö sitä noin korostaa. En tiedä mitä namiskukkelia painoin, mutta se oli jo liikaa. Työllä ja tuskalla löysin (siis vahingossa) sellaisen harhautusliikkeen jolla sain poistettua mokoman suurennuslasin näytöltä ja jättikokoiset kirjaimet katosivat. Mummoparka.

Oikeasti minun pitäisi olla siivoamassa olohuonetta nyt.

Kuvia männäpäiviltä. Erityisesti huvittaa tuo Anopin kuvaama kuusenhakumatka. Siis minähän valitsin parhaat kuuset.

Valoilmari ripusti kellopelin etukuistille - ne kimaltavat hauskasti yöllä jouluvalojen kanssa! Tänään koristellaan lisää, ja kuvia tulee lisää...

Jääkaapissa liköörit...

Uus arvuti on liiga raske minule! Olen istunud siin kaks tundi ja mänginud see lootusetu masinaga... miks nii keeruline???

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihana kuva kuusen hakijoista;)) iloa pintaan ja rintaan.
Meillä mies maalaa hullun lailla vintissä, kello tikittää ja pojan tulo lähenee, keritäänkö, ei tai ehkä, kaaos on kamala, mutta siitä huolimatta olen onnellinen kohta on taas perhe kasassa.

Liiolii kirjoitti...

Kuusenhakukuva nauratti. Kannattaa valita neulaseton kuusi niin ei ole kiusaa varisemisesta! :D